Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці GOTIE GSJ-440M

Код товару: 213548
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gotie
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці GOTIE GSJ-440M

На сьогоднішній день свіжі соки в домашніх умовах мають велику перевагу над продукцією, яку продають у звичайних магазинах. Споживання свіжих соків має сприятливий вплив на наш організм, адже вони містять велику кількість поживних речовин і легко і швидко засвоюються організмом. При віджимінні соку ефективними є низькошвидкісні соковижималки тому, що невелика кількість обертів пристрою дає можливість вичавлювати майже всі види фруктів, овочів та трав. GOTIE GSJ-440M - це молодша модель у лінійці низькошвидкісних соковитискачів; компактний та зручний пристрій з мотором нового покоління потужністю 400 Вт, що дозволить вам отримати більше соку та витягти з фруктів, овочів та трав весь їх смак та аромат із збереженням усіх поживних речовин. Задній хід та пробка для обмеження скопування дозволяє сполоснути пристрій. Корпус оброблений шліфованим алюмінієм доповнює функціональність всього пристрою. Також у продажу є сито для пюре під символом GSJ-A400.

Ціна: 4601 грн
шт

Опис товару Соковичавниці GOTIE GSJ-440M

 На сьогоднішній день свіжі соки в домашніх умовах мають велику перевагу над продукцією, яку продають у звичайних магазинах. Споживання свіжих соків має сприятливий вплив на наш організм, адже вони містять велику кількість поживних речовин і легко і швидко засвоюються організмом. При віджимінні соку ефективними є низькошвидкісні соковижималки тому, що невелика кількість обертів пристрою дає можливість вичавлювати майже всі види фруктів, овочів та трав. GOTIE GSJ-440M - це молодша модель у лінійці низькошвидкісних соковитискачів; компактний та зручний пристрій з мотором нового покоління потужністю 400 Вт, що дозволить вам отримати більше соку та витягти.з фруктів, овочів та трав весь їх смак та аромат зі збереженням усіх поживних речовин. Задній хід та пробка для обмеження скопування дозволяє сполоснути пристрій. Корпус оброблений шліфованим алюмінієм доповнює функціональність всього пристрою. Також у продажу є сито для пюре під символом GSJ-A400.

Соковичавниці GOTIE GSJ-440M Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці GOTIE GSJ-440M в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці GOTIE GSJ-440M в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці GOTIE GSJ-440M

Тип Шнекова
Додаткові характеристики Будь-який
Комплектація 1 л
Об'єм ємності для соку 400 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2
Потужність Є
Вид шнека Є
Особливості Є
Насадки Є
Колір Є

* Технічні характеристики Соковичавниці GOTIE GSJ-440M можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці GOTIE GSJ-440M

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GOTIE GSJ-440M

Код товару: 98727
На замовлення, 1-3 дні
Tefal ZE610D38 4816 грн
Код товару: 301778
На замовлення, 1-3 дні
Zelmer ZJE 6800 4902 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →