Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина GORENJE WEI 743

Код товару: 153909
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина GORENJE WEI 743

Бережний догляд за будь-якою тканиною Нова хвильова перфорація барабана в поєднанні з особливою хвилеподібною формою 3D-ребер пом'якшує волокна, що забезпечує більш дбайливий догляд за одягом, дозволяє досягти бездоганної якості прання та звести до мінімуму утворення складок.

Ціна: 19608 грн
шт

Опис товару Пральна машина GORENJE WEI 743

 Потужний і тихий Тихий, але потужний мотор забезпечує довгий термін служби пральної машини та економить енергію при кожному пранні.

 Завжди правильна програма Не знаєте, яку програму вибрати? Виберіть Автоматичну програму і пральна машина сама визначить оптимальний цикл прання для завантаженої білизни. Ви можете розслабитися, а одяг буде чистим незалежно від типу тканини.
Три кроки, і все готове Проста у використанні панель управління з розташованим у центрі перемикачем програм дозволяє почати прання, зробивши три простих дії. Увімкніть пральну машину, виберіть програму та натисніть кнопку СТАРТ! Без необхідності вибирати додаткові функції та налаштування.Параметри можна вільно міняти на великій сенсорній панелі керування, тому будьте впевнені, що білизна буде випрана саме так, як вам потрібно.
Особлива турбота про чутливу шкіру Підвищена температура та додаткове полоскання при виконанні програми Антиалергія сприяють більш ефективному видаленню пральних засобів з тканини, тобто алергенів, які можуть викликати неприємні відчуття на шкірі.
 StableTech Без вібрації при роботі Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин і суттєво знижують вібрацію та рівень шуму навіть за високої швидкості віджиму.
 ChildLock Захист від допитливихмалюків Під час прання дверцята пральної машини заблоковані, щоб її не могли відкрити діти. Для додаткового захисту панель керування можна заблокувати натисканням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін до налаштувань.

Пральна машина GORENJE WEI 743 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина GORENJE WEI 743 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина GORENJE WEI 743 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина GORENJE WEI 743

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7
Швидкість віджимання, об / хв 1400
Габариты (ШxГxВ) 60*54.5*85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 73 дБ
Програми Бавовна Мікс/Синтетика Вовна/Ручне прання Антиалергія Автоматична Спорт Швидка 20' Пухові речі
Функції Додаткове полоскання, Режим відкладеного прання Режими прання: Нормальний режим, Еко режим, Швидкий режим
Додаткові можливості Звуковий сигнал SoftSound Самоочищення SterilTub Ребра жорсткості StableTech Плоска дверцята Витрата води за рік: 9,554 л Споживання електроенергії в режимі очікування: 0.3 Вт Потужність підключення: 2,000 Вт Номінальний струм запобіжника: 10 А
Вага, кг 68.5 кг

* Технічні характеристики Пральна машина GORENJE WEI 743 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина GORENJE WEI 743

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE WEI 743

Код товару: 244741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302518
На замовлення, 1-3 дні
Beko HTV 7736 XHT 19651 грн
Код товару: 219571
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →