Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина ARDESTO WMS-7109W

Код товару: 153757
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина ARDESTO WMS-7109W

Пральна машина Ardesto WMS-7109W відноситься до передніх моделей. Вона має люк, що щільно закривається, з прозорим склом дверей, крізь яке можна спостерігати за процесом прання. Техніка дозволяє вибрати температуру води від 20 до 90°C. Стильна зовнішність та функціонал із 12 різноманітних програм обробки одягу зробили цю техніку чудовим кандидатом на придбання для побутового використання. А зручний форм-фактор став додатковою перевагою.

Ціна: 11051 грн
шт

Опис товару Пральна машина ARDESTO WMS-7109W

 Барабан представленої пральної машини має великий обсяг – 7 кг. Маючи у розпорядженні таку техніку, ви з легкістю зможете забезпечити чистий одяг не тільки собі, а й великій родині. Застосування відповідних режимів дозволить зберегти тканину та крій речей в ідеальному стані.

Пральна машина даної моделі має захист від вологи. Її рівень відповідає показнику ІРХ4. Це означає, що пристрій витримує інтенсивні бризки, спрямовані з будь-яких сторін. Для вас це означає, що техніка відмінно захищена від замикання та псування за допомогою води.
 Машинка працює, використовуючи найбільш зручні за функціоналом інструменти взаємодії. Одним із них став режим відкладеногостарту. Він дозволяє увімкнути машину до певного часу. За рахунок цього ви можете точніше спланувати свій графік, а не підлаштовувати його під сесію роботи техніки.
  Крім режимів роботи з тканиною, пральна машина має і доглядові програми, які допомагають тримати в порядку пристрій. Такі інструменти як очищення та стерилізація дозволяють позбутися шкідливих мікроорганізмів, грибків та плісняви. При стерилізації використовують воду, температура якої близька до окропу.

Пральна машина ARDESTO WMS-7109W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина ARDESTO WMS-7109W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина ARDESTO WMS-7109W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина ARDESTO WMS-7109W

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 59.5*48*85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 74 дБ
Програми Бавовна Економ Спортивний одяг Білизна Шерсть Пухові вироби Мікс Синтетика Дитячий одяг Супершвидке прання за 15 хвилин Полоскання та віджим Віджим
Функції Відкладений старт: Є
Очищення барабана
Стерилізація
Додаткові можливості Клас водостійкості: ІРХ4 Тиск води, МПа: 0,03-1 Розбірний бак Живлення, В: 220 Довжина кабелю, см: 155
Вага, кг 53 кг

* Технічні характеристики Пральна машина ARDESTO WMS-7109W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина ARDESTO WMS-7109W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ARDESTO WMS-7109W

Код товару: 150509
На замовлення, 1-3 дні
BEKO WUE 6511 XAW 11137 грн
Код товару: 360243
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227255
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje WHP 60 SF 11395 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →