Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Gorenje NRS 9182 VX

Код товару: 326426
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Gorenje NRS 9182 VX

Холодильник Gorenje NRS 9182 VX - окремостоящий двокамерний холодильник Side-by-side з бічним розташуванням морозильної камери, загальним об'ємом 535 літрів і сенсорним зовнішнім керуванням.

Ціна: 53449 грн
шт

Опис товару Холодильник Gorenje NRS 9182 VX

Холодильник Gorenje NRS 9182 VX - окремостоящий двокамерний холодильник Side-by-side з бічним розташуванням морозильної камери, загальним об'ємом 535 літрів і сенсорним зовнішнім керуванням.
 
Практичні та просторі
Продумана організація внутрішнього простору пропонує більше місця для зберігання, що рятує вас від частих походів у магазин. Продукти легко розміщуються на скляних полицях, у великих ящиках та на дверних поличках. Це означає, що ви завжди бачитимете, що у вас є в холодильнику, і викидатиме менше «неліквіду».
 
Сучасне керування з дисплеєм
Великий та наочний дисплей дозволяє швидко налаштовувати температуру. Функції «Швидкезаморожування» та «Відпустка» включаються одним дотиком. А якщо температура всередині пристрою з будь-якої причини підвищиться, про це вас одразу попередить сигналізація.
 
Зручне зберігання пляшок
На зручній полиці пляшки та банки з напоями завжди знаходяться під рукою і не займають місця на скляних та дверних полицях, які можна використовувати для зберігання інших продуктів.
 
Без утомливого розморожування
Одна з найкращих систем охолодження на ринку, встановлена ​​в морозильній камері, запобігає утворенню інею та льоду. В результаті вам не потрібно розморожувати морозильну камеру і її простір можна використовувати більш ефективно.Упаковка продуктів не примерзає один до одного, зберігаючи порядок у морозильнику.
 
Ідеальний мікроклімат на кожній полиці
Вентиляційна система MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря у холодильному відділенні, забезпечуючи оптимальну циркуляцію повітря та найкращі умови зберігання продуктів.
 
Надійний, тихий та довговічний
Інверторний компресор працює тихіше, має тривалий термін служби і споживає набагато менше енергії, ніж звичайний компресор. Щоразу, коли температура в холодильнику підвищується при відкриванні дверцят, інверторний компресор забезпечує швидке та ефективне охолодження, щоб запобігти псуваннюпродуктів.
 
Без фільтру та підключення до водопроводу
Льодогенератор з диспенсером для води дозволяє охолоджувати воду, готувати подрібнений лід і лід кубиками без підключення до водопроводу. Завдяки плоскій конструкції льодогенератор не займає багато місця всередині холодильника.
 
Режим економії електроенергії
Функція «Відпустка» налаштовує температуру в морозильному та холодильному відділеннях так, щоб знизити споживання електрики до мінімуму, якщо ви не користуєтесь холодильником тривалий час. Наприклад, коли ви їдете у відпустку.
 
Свіжі як із саду
Просторий ящик для овочів та фруктів CrispZone зберігає поживні речовини тасвіжість овочів та фруктів.
 
Грамотне розташування та ефективність
Високоефективне світлодіодне підсвічування забезпечує оптимальну освітленість внутрішнього простору. Світлодіоди витрачають менше електроенергії і служать значно довше за звичайні лампочки.
 
Швидке заморожування
Багато заморожуєте? Функція FastFreeze заморожує продукти при -24°C, щоб зберегти мінерали і поживні речовини. Приблизно через 26 годин функція автоматично вимикається, і температура морозильного відділення повертається до початкового настроювання.
 
Свіжість із природи
Контейнер із найнижчою температурою в холодильнику ідеальнопідходить для зберігання м'яса, риби, овочів та фруктів. Продукти зберігають тут свою свіжість, аромат та колір набагато довше.
 
Легкий доступ до льоду без підключення до водопроводу
Резервуар для води дозволяє нашим холодильникам з боковою морозильною камерою виготовляти лід без необхідності підключення до водопроводу. Резервуар має значний об'єм і вміщує до 1,3 літра води.
 
Завдяки диспенсеру холодна вода завжди буде під рукою
У деяких моделях холодильників Gorenje (з морозильною камерою та без) є вбудований диспенсер води. Інноваційність цього рішення полягає в тому, що вам не потрібно підключати холодильник до водопроводу.

Холодильник Gorenje NRS 9182 VX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Gorenje NRS 9182 VX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Gorenje NRS 9182 VX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Gorenje NRS 9182 VX

Встановлення Отдельностоящий
Тип холодильника Двухкамерный/Side-by-side
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Сбоку
Загальний об'єм, л 535 л
Об'єм холодильника, л 368 л
Обсяг морозильної камери, л 167 л
Колір Нержавеющая сталь
Керування Сенсорное внешнее
Єнергоспоживання Класс энергопотребления: A++
Потребление энергии в год: 344 кВт*ч
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Стекло
Зона свіжості Есть
Рівень шуму 42 дБ
Потужність заморожування 13 кг/сутки
Додаткові можливості Время сохранения холода: 8 ч
Температура морозилки: -24 °C
Климатический класс: SN, N, ST, T
Инверторный компрессор
Индикатор закрытия дверцы
Скрытые дверные ручки
Полка для бутылок
Диспенсер
Быстрое охлаждение
Быстрая заморозка
Динамическое охлаждение
Автоматическая разморозка
LED освещение
LED дисплей
Габарити (ШxГxВ) 91 x 68.7 х 179.3 см
Вага 108 кг
Країна-виробник Китай

* Технічні характеристики Холодильник Gorenje NRS 9182 VX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Gorenje NRS 9182 VX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje NRS 9182 VX

Код товару: 228264
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 91698
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGN 49LB30U 54223 грн
Код товару: 91703
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →