Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X

Код товару: 158675
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X

Тип керування: Кнопкове з поворотним перемикачем; Об'єм: 23 л; Потужність НВЧ: 800 Вт; Внутрішнє покриття: Нержавіюча сталь; Ширина: 56.2 см; Тип грилю: Кварцовий;

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X

 Мікрохвильова піч Gorenje MO23A4X – це дизайнерське рішення, яке стане гідною прикрасою інтер'єру. Вона виконана в традиційному кольоровому рішенні нейтральної палітри, в основі якої чорний та сріблястий відтінки. Темні дверцята з оглядовим віконцем виглядають бездоганно, а також дають можливість візуально відстежувати процес готування. Дана мікрохвильова піч оснащена повним функціоналом для продуктивного приготування їжі, що робить її не тільки красивою, а й корисною.

 
Представлена ​​модель керується механічно: зліва виділена панель, на якій розташовуються поворотний важіль та кнопки. За допомогою цих регуляторів ви легко запрограмуєте техніку на необхіднийрежим роботи, витративши цього мінімум часу. Інформативний дисплей дозволить контролювати готування будь-якої миті циклу роботи.
 
Камера, в якій знаходиться їжа в процесі обробки, має емальоване покриття. Його легко чистити, т.к. на цей шар складно відкладається бруд. Для того, щоб ви могли повністю бачити процеси, що відбуваються в печі, виробник оснастив її підсвічуванням. Це допоможе легко контролювати рівень готовності страви, а також полегшить чищення простору після робочої сесії.

Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X

Об `єм 23 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Конвекція Є
Гриль Кварцовий
Тип керування Механіка
Дісплей Є
Програми гриль
розморожування
автоприготування
авторозморожування
захист від дітей
очищення пором
таймер відстрочки старту
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції Пам'ять рецептів, Захист від дітей, Таймер
Колір White

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Gorenje MO 23 A4X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje MO 23 A4X

Код товару: 58618
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 61157
На замовлення, 1-3 дні
SAMSUNG ME 83 X 4515 грн
Код товару: 298206
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →