Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI

Код товару: 158554
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Delfa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI

Мікрохвильова піч з грилем окремостояща • 20 л • колір: Silver • 700 Вт

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI

 Зручне рішення надав нам виробник Delfa, випустивши у світ нову модель AMW-20DGI. Завдяки своїм компактним розмірам, мікрохвильова піч з легкістю поміститься в будь-якому куточку навіть найменшої кухні або невеликого офісу.

 
Піч має не дуже велику місткість, всього 20 літрів, але, тим не менш, ви зможете розігріти таку страву як піцу, не розрізаючи її. Незважаючи на сучасний дизайн, піч має дуже зручне та просте у використанні інтуїтивно зрозуміле управління. Так як апарат має невеликі розміри, відповідно має і невеликий рівень споживання електрики, всього 700 Вт.
 
Мікрохвильові печі увійшли до нашого побуту досить давно, алесуперечки про їхню корисність і безпеку ведуться досі. Цікаво, що, вирішуючи подібні питання на різноманітних форумах і при особистих зустрічах, переважна більшість навіть приблизно не уявляє принципу роботи мікрохвильової печі.
 
Принцип роботи мікрохвильової печі закладено в її назві - вплив на тіло (в даному випадку продукти) - надвисокочастотним випромінюванням (НВЧ-випромінюванням або просто НВЧ). Під впливом високочастотних електромагнітних коливань продукти нагріваються до високої температури, що дозволяє розігрівати чи навіть готувати страви без використання класичних термонагрівачів. До речі, цей метод використовується не тільки для приготування.харчових продуктів та для теплової обробки технічних виробів. Головна умова, необхідна роботи мікрохвильової печі, — наявність у об'єкті про полярних молекул. Саме на них впливає електромагнітне поле приладу.

Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI

Об `єм 20 л
Потужність 700 Вт
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Гриль Є
Тип керування Механіка
Дісплей Є
Програми Автоматичне приготування
Автоматичний розігрів
Захист від дітей (блокування приладу)
Авторозморожування (швидке розморожування)
Встановлення часу (годинник)
Розморожування за часом
Розморожування за вагою
Швидке розігрів
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції Сигнал про закінчення роботи
Колір Silver

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Delfa AMW-20DGI

Код товару: 56073
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 116327
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146356
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →