Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плита комбінована Gorenje K 634 W

Код товару: 332759
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Плита комбінована Gorenje K 634 W

Збільшення простору для приготування та відстані між конфорками забезпечує достатньо місця для посуду будь-якого розміру. Стильний плоский дизайн дозволяє легко пересувати посуд і використовувати справді великі каструлі без струсу та порушення рівноваги.

Ціна: 16899 грн
шт

Опис товару Плита комбінована Gorenje K 634 W

 Багато страв на одному диханні

Поєднання технології MultiAir та форми HomeMade допомагає досягти фантастичних результатів: приготування страв на чотирьох деках. Чудова новина: смаки та аромати не змішуються. Продумана система розподілу повітря забезпечує рівномірне приготування їжі на кожному рівні.
 
Надзвичайно стійке та неймовірно гладке покриття.
Якість та тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte – високостійкий та міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар. Позбавлений мікропор, він покриває поверхні духовки та деко, що робить їх стійкими до високих температур.
 
Простачищення
Завдяки використанню спеціальної високоякісної емалі функція AquaClean забезпечує ще більш ефективне та зручне чищення камери духовки. Все, що потрібно, – це після кожного використання духовки наливати півлітра води в лист для випічки і включати функцію AquaClean. Всього за 30 хвилин ви помітите результат чищення на внутрішніх поверхнях і деках: плями та жир розм'якнуть, і їх залишиться лише протерти.
 
Подвійний нагрівач для хрусткої скоринки
Найкращих результатів випічки можна досягти, поєднавши великий і малий нагрівальні елементи, останній з яких розташований усередині більшого. Продумане розташування цих елементів забезпечуєоптимальний розподіл жару та кращі результати приготування: страви виходять хрусткими ззовні та ніжними всередині. Залежно від необхідності можна використовувати будь-який з нагрівальних елементів окремо або обидва разом.

Плита комбінована Gorenje K 634 W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плита комбінована Gorenje K 634 W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Плита комбінована Gorenje K 634 W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плита комбінована Gorenje K 634 W

Тип Комбинированная плита
Тип духовки электрическая
Кількість газових пальників Количество газовых конфорок
4
Размер конфорок, мм
54, 2х74, 99
Мощность конфорок, кВт
1, 2х1.9, 3
Покрытие рабочей поверхности
Эмаль
Материал решетки
Эмалированная сталь
Электроподжиг конфорок
Есть
Об'єм духовки 71 л
Керування
механическое, сенсорное
Тип очищення духовки
Очистка паром
Розміри
85х60х60 см

* Технічні характеристики Плита комбінована Gorenje K 634 W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плита комбінована Gorenje K 634 W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Плита комбінована Gorenje K 634 W

Код товару: 360329
На замовлення, 1-3 дні
Hansa FCGX63193 16942 грн
Код товару: 217994
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 230280
На замовлення, 1-3 дні
Hansa FCMXS59363 16985 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →