Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X

Код товару: 217994
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X

Газова плита із нержавіючої сталі від бренду Kernau має клас енергоефективності рівня "А". Крім того, плита має безліч функцій. Але особливої ​​уваги слід відзначити 3D-терморегуляцію з круговим нагрівачем!

Ціна: 16985 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X

Повітря ідеально розподіляється по внутрішній частині пристрою, гарантуючи оптимальний ефект випічки при цьому заощаджуючи гроші на рахунки. У плиті є захисні пристрої для подачі газу, які захищають користувача від небезпеки витоку газу. Адже ми дбаємо про Вашу безпеку! Завдяки автоматичним запальним пристроям, які інтегровані з ручками, лише одним простим рухом можна запалити вибрану зону приготування. Цифровий таймер полегшує налаштування часу для випікання та приготування їжі. За допомогою електронного програматора Ви зможете точно задати час початку та закінчення приготування кулінарного шедевра та зайнятися іншими справами, а не сидітибіля духовки і заглядати всередину, щоб переконатися, чи все добре. Цифровий таймер полегшує налаштування часу для випікання та приготування їжі. За допомогою електронного програматора Ви зможете, для вашої зручності, точно задати час початку і закінчення приготування кулінарного шедевра і зайнятися іншими справами, а не сидіти біля духовки і заглядати всередину, щоб переконатися, чи все добре. Крім цього, до плити в набір входить: емальований піддон і грати для випічки, які можна використовувати під час приготування різних страв. Ця плита перетворить ваші страви на справжнє гастрономічне мистецтво! Енергоефективність Це обладнання має клас енергоефективностірівня "А". Низьке споживання електроенергії дозволяє заощадити кошти та зберегти екологію. Таке обладнання для людей, які цінують природу та стабільність сімейного бюджету. Потрійне скло у дверцятах духовки Духовка оснащена потрійним склом. Завдяки цьому їх фронтальний бік завжди залишається холодним навіть при тривалому нагріванні. Тепер не потрібно бояться за маленьких дітей, яким цікаво подивитися, що мама пече в духовці. Внутрішня сторона дверцят повністю покрита склом, завдяки чому швидко, легко і просто прибирати духовку. Захист від витоку газу Ця функція захищає користувача від небезпеки витоку газу. У разі видування, затоплення або з інших причин гасіння полум'я,спеціальний датчик автоматично припиняє подачу газу. Ваша безпека – перш за все! Емальовані металеві ґрати Делікатний естетичний дизайн, який підійде будь-якому виду кухні та стійкість до високих температур. Вони підходять навіть для миття в посудомийній машині. Господині необов'язково тепер жертвувати манікюром заради чистоти. Автоматичне запалення Завдяки автоматичним запальним пристроям, які інтегровані з ручками, лише одним простим рухом можна запалити вибрану зону приготування.

Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X

Тип Комбіновані (газ+електро)
Тип духовки Тип варильної поверхні:
газова

Тип духовки:
електрична
Кількість газових пальників 4
Об'єм духовки 60 л
Гриль Є
Конвекція Є
Керування механічне, сенсорне
Двері Кількість стекол у дверцятах духовки 3
Захисне відключення Немає даних
Вага немає даних
Розміри Висота, см:
85

Ширина, см:
50

Глибина, див:
60

* Технічні характеристики Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Kernau KFC 6008 GE X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KFC 6008 GE X

Код товару: 237834
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370232
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318931
На замовлення, 1-3 дні
HANSA FCCX59129 17200 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →