Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Gorenje K 5241 XF

Код товару: 150253
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Gorenje K 5241 XF

Тип плити: Комбінована; Загальна кількість конфорок: 4 шт.; Покриття робочої поверхні: Емаль; Об'єм духовки: 62 л; Матеріал ґрат поверхні: Емальовані;
Гриль: Є;

Ціна: 17458 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Gorenje K 5241 XF

Довідкова форма HomeMade
Унікальна склепінчаста форма - одна з головних переваг духовок Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрі вільно циркулювати, рівномірно розподілятися та повністю обволікати продукт. Так блюдо нагрівається інтенсивно і рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитим і хрустким.

Газові варильні поверхні
Інноваційні газові конфорки Gorenje оптимізують керування полум'ям, дозволяючи прискорити приготування та ефективно витрачати газ. Завдяки особливій конструкції змішування газу з повітрям відбувається до його надходження до форсунок. Повітряно-газова суміш виходитьбільш оптимальною, ніж у звичайних конфорках, тому значно зростає ефективність витрати газу та контроль за полум'ям.

Емаль SilverMatte
Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte - суперстійкий і міцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль та пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту та безпечне середовище в духовці.

AquaClean: очищення парою
Просте повсякденне очищення
Завдяки використанню абсолютно нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean значно покращена. Функція AquaClean – це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0.5 літра води в лист і включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення та жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

BigSpace: простора духовка
Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм ідозволяє повітря легко циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикилограмову індичку.

SuperSize: максимальна площа приготування
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не лише завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір та повністю використати ширину духовки. Деко стали більше, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.

Соковиті страви з хрусткою скоринкою
Дворівневий гриль PerfectGrill
У нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач ближче до центру. Завдяки цьому жар розподіляється найефективніше, і запечені страви завжди виходять ідеальними - хрусткими зовні та ніжними всередині. Залежно від рецепту можна використовувати лише один нагрівальний елемент або обидва відразу.

Кухонна плита Gorenje K 5241 XF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Gorenje K 5241 XF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Gorenje K 5241 XF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Gorenje K 5241 XF

Тип Газове
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 4
Об'єм духовки 70
Гриль Електричний
Конвекція Є
Керування Механічне
Газ-контроль конфорок Є
Індикатор залишку тепла Є
Зони нагріву Висувна скринька для посуду
Колір Нержавіюча сталь
Вага 39.4 кг
Розміри 85 x 50 x 59.4 см
Особливості Чавунні грати ProGrids
Збільшена площа приготування BigSurface
Збільшений об'єм духовки BigSpace
Збільшена площа духовки SuperSize
Двоконтурний гриль PerfectGrill.
Склепінна форма духовки HomeMade
Потрійне покриття надміцної, позбавленої мікропор емаллю SilverMatte

* Технічні характеристики Кухонна плита Gorenje K 5241 XF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Gorenje K 5241 XF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje K 5241 XF

Код товару: 295788
На замовлення, 1-3 дні
Hansa FCMM 69329 17501 грн
Код товару: 278467
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156379
На замовлення, 1-3 дні
Hansa FCMX 68090 17673 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →