Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB

Код товару: 230310
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -в парних Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB

Приготування під повним контролем та без зайвого прибирання. Ергономічний перемикач із вбудованим електронним таймером дозволяє програмувати час приготування (до 99 хвилин). Після закінчення встановленого часу газовий пальник автоматично вимкнеться, і пролунає звуковий сигнал.

Ціна: 13330 грн
шт

Опис товару Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB

 Велика робоча поверхня

Багато місця для каструль. На збільшеній (до 20%) варильній поверхні зі збільшеною відстанню між пальниками помістяться каструлі та сковороди будь-яких розмірів. Завдяки ергономічному дизайну ви можете легко переміщати по поверхні навіть дуже об'ємні каструлі і при цьому не побоюватися за їх стійкість під час готування.
Чавунні грати ProGrid
Міцні, стійкі, надійні. Масивні та елегантні чавунні решітки ProGrid дуже стійкі та не бояться навіть найвищих температур. Вони зручні та прослужать довгі роки.
Газовий таймер SimpleOff
Повний контроль та безпека. Ергономічний перемикач із вбудованим електронним таймером дозволяє програмувати час приготування (до 99 хвилин). Через встановлений час газовий пальник автоматично вимикається, і лунає звуковий сигнал.

Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -в парних купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -в парних и купити Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB

Влада газова

* Технічні характеристики Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована пароварка Gorenje GKTW 642 SYB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GKTW 642 SYB

Код товару: 58358
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 116451
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →