Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG

Код товару: 365454
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG

Електрична плита поверхня: електрична духовка: електрична кількість електричних конфорок: 4 розміри (ВхШхГ): 85x50x59,4 см чорний

Ціна: 21758 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG

 Швидке приготування заморожених продуктів

Ця ефективна програма ідеально підходить для приготування будь-яких заморожених продуктів та напівфабрикатів.
 
Корисні задоволення
Тепер можна насолоджуватися смачною хрусткою картоплею фрі без зайвих калорій. Цей режим запікання за допомогою гарячого повітря не вимагає використання жиру, щоб отримати хрустку золотисту скоринку. У поєднанні зі спеціальним перфорованим листом (залежно від моделі) ви досягнете ще кращих результатів. Режим AirFry підходить для невеликих шматків м'яса, риби, овочів або заморожених напівфабрикатів, наприклад картоплі фрі або нагетсів.
 
Рівномірне пропікання- Щоразу
Духовки OptiBake у плитах Gorenje відомі своєю інноваційною формою внутрішньої камери, яка стала їхньою візитною карткою. Склепінчаста форма HomeMade створена подібно до традиційної дров'яної печі і забезпечує більш ефективну циркуляцію повітря в порівнянні з іншими продуктами на ринку. Тепер ми оновили форму HomeMade, і циркуляція повітря додатково покращилася завдяки новій конструкції нагрівальних елементів та новому розташуванню отворів подачі повітря. Це забезпечує однакову температуру по всьому простору духовки. Ваші страви більше не будуть підгорілими з одного боку і недоготовленими з іншого.
 
Проста повсякденнаочищення
Функція AquaClean - відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в лист і включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення та жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.
 
Більш простору для свободи кулінарної творчості
Готуйте страви значних розмірів? Завдяки інноваційній конструкції духовка стала більшою і ширшою. На деках тепер міститься більше продуктів, а сучасні технології забезпечують рівномірне приготування на всіх рівнях.
 
Просте рішення для великих каструль
Індукційна панель з двомаконфорками, що об'єднуються, спрощує приготування у великому посуді. Дві звичайні конфорки поєднуються у велику зону нагрівання одним натисканням на сенсор. Ідеально для приготування основної страви та гарніру одночасно.
 
Блокування для безпеки дітей
Функція захисного блокування відмінно підходить тим, хто має дітей. Залишати дітей без нагляду на кухні ніколи не було настільки безпечно, тому що ця функція запобігає зміні параметрів роботи приладу.
 
Просте та ефективне розморожування
Функція «Розморожування» у плитах Gorenje допоможе швидко та рівномірно розморозити продукти глибокого заморожування. Просто встановіть час, а рештазробить духовка!
 
Коли натхнення приходить в останній момент
Духовки OptiBake в плитах Gorenje нагріваються до температури 200°C всього за 4 хвилини 50 секунд, заощаджуючи 30% часу в порівнянні зі звичайним нагріванням, що робить їх одними з найшвидших духовок на ринку. Це особливо зручно, якщо для рецепту потрібно попередньо нагріти духовку. Звуковий сигнал та індикатор повідомлять вам, що необхідної температури досягнуто.
 
Легко та тихо
Досить легкого дотику, щоб дверцята духовки плавно і тихо зачинилися.
 
Швидке приготування, просте очищення
Індукційні конфорки працюють вдвічі швидше, ніж Hi-Light, тому вони безпечніші іекономічніше. Тепло утворюється безпосередньо в дні посуду, і конфорка нагрівається не більше, ніж сам посуд. Ви можете миттєво відрегулювати температуру конфорки одним дотиком, так що молоко, що закипає, тепер не втече. З такою варильною поверхнею ви легко розтопите шоколад, приготуєте складні соуси та будь-які інші страви, які потребують точного контролю температури.
 
Багато страв за один раз
Поєднання продуманої системи циркуляції повітря, рівномірного розподілу рівнів приготування та особливої ​​склепінчастої форми духовки забезпечує рівномірне пропікання страв на кожному рівні, а оскільки духовка велика, то й спостерігати за приготуванням на кожному рівнізручно.
 
Супершвидке приготування
Функція посиленого нагрівання PowerBoost дозволяє прискорити приготування. Наприклад, завдяки їй 2 літри води закипають лише за 5 хвилин. З PowerBoost ви заощаджуєте час, гроші та електроенергію.
 
Суперстійке та супергладке покриття
Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte - суперстійкий і міцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та деко, що робить їх стійкими до високої температури. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію.Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту та безпечне середовище у духовці.
 
Все необхідне під рукою
У цій великій скриньці зручно зберігати будь-яке кухонне начиння: деко, форми для випічки або столовий посуд.
 
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким декам. Інноваційні рішення дозволяють економно витрачати енергію та рівномірно готувати страви незалежно від їх кількості. Духовка ефективно використовується по всій ширині і з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі.листа.
 
Просте та зручне управління
Сучасні сенсорні технології дозволяють керувати приладом, легко торкаючись кінчиком пальця до сенсорів. Поверхня панелі керування ідеально гладка, і її легко мити.

Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG

Тип Электрическая плита
Тип духовки Электрическая
Кількість електричних вогнепальних сил 4 шт
Об'єм духовки 70 л
Керування Механическое/Электро
Двері ткидная
Скло 2 шт
Колір Черный
Розміри 85x50x59,4 см
Особливості Ящик для посуды

* Технічні характеристики Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Gorenje GEIT 5C60BPG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GEIT 5C60BPG

Код товару: 111398
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361975
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 81442
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →