Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx)

Код товару: 361975
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Amica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx)

комбінована плита поверхня: газова духовка: електрична робоча поверхня: скло кількість газових конфорок: 4 розміри (ВхШхГ): 85x60x60 см нержавіюча сталь

Ціна: 22489 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx)

 Прохолодний фасад (3 скла)

Напевно, ви або ваші близькі хоча б раз обпалювалися, випадково торкнувшись гарячого скла духовки. З плитою Amica вдома таких ситуацій не буде. Дверцята духовки оснащені 3 склом, які запобігають занадто сильному нагріванню зовнішнього скла.
 
Функція конвекції
Функція конвекції полягає у приведенні гарячого повітря в рух, завдяки чому температура стає однаковою у всіх частинах духовки. Це досягається за рахунок використання верхнього та нижнього нагрівача або кільцевого нагрівача. Кожна плита з гарячим повітрям має вентилятор, який рівномірно розподіляє повітря по камері печі.
 
Система AmicaBakingPro
Ідеальна випічка - це не тільки питання майстерності, але, насамперед, наявність правильної духовки. Нова конструкція камери гарантує ідеальний, рівномірний розподіл тепла та стабільну температуру по всій духовці. Завдяки цьому можна приготувати велику партію випічки, будучи впевненим, що вона рівномірно підрум'яниться та пропечеться. З системою BakingPro System ви зможете пекти більше, швидше, краще та зручніше – і ваші повсякденні справи стануть задоволенням!
 
Очищення парою
З функцією очищення парою миття духової шафи більше не буде таким стомлюючим. Пара розм'якшує бруд, а очищення обмежується заливкою 1 склянки води на лист, встановленням температуридуховки на 50°З залишенням приладу на 30 хвилин. Бруд, розм'якшений парою, можна легко видалити з усієї духовки за допомогою губки, змоченої водою та миючим засобом. Жирні плями та інші забруднення зникнуть без використання шкідливих хімічних засобів.

Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx)

Тип Комбинированная плита
Тип духовки Электрическая
Кількість газових пальників 4 шт
Об'єм духовки 77 л
Керування Механика/Электро
Тип очищення духовки Очистка паром
Двері Откидная
Газ-контроль конфорок Есть
Скло 3 шт
Колір Черный
Розміри 85x60x60 см

* Технічні характеристики Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Amica 6226GcED3.33ZpTsDA(Xx)

Код товару: 81442
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 17461
На замовлення, 1-3 дні
Beko CSE 67300 GX 25069 грн
Код товару: 334332
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →