Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI

Код товару: 334332
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI

Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI - окрема електрична плита з поверхнею зі склокераміки та керуванням за допомогою поворотних перемикачів.

Ціна: 26918 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI

Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI - окрема електрична плита з поверхнею зі склокераміки та керуванням за допомогою поворотних перемикачів.
 
Сучасна технологія HI-LIGHT у класичному стилі
Крім одноконтурних конфорок склокерамічна варильна поверхня оснащена двоконтурною зоною нагріву, яка дозволяє використовувати посуд різного розміру. Для кожної конфорки є індикатор залишкового тепла, який показує, що зона гаряча і до неї не можна торкатися. Гладку варильну поверхню легко чистити, крім того рамка злегка піднята, щоб рідина, що втекла, не проливалася на підлогу.
 
Електронний аналоговий програматор здисплеєм
Електронний програматор класичного стилю - одна з головних прикрас всієї колекції Classico. Програматор оснащений функцією таймера та дозволяє запрограмувати час відкладеного старту та час завершення роботи духовки. Про завершення приготування програматор сповіщає звуковий сигнал. Класичний дизайн програматора, його ручок та окантування бронзового кольору гармонійно доповнює загальний дизайн духовки.
 
Холодні дверцята духовки
Дверцята духовки мають потрійне скління з тепловідбивним захисним покриттям, тому до неї можна торкатися, не побоюючись опіків. Безпечні та енергоефективні дверцята дозволяють духовці відповідати класу енергоспоживанняA-20%. Внутрішня сторона дверцят наших духовок має суцільне скління без рамки та отворів, де могла б накопичуватися бруд. Таким чином, суттєво спрощується очищення.
 
AirFry: інтенсивне запікання
Корисні задоволення
Тепер можна насолоджуватися смачною хрусткою картоплею фрі без зайвих калорій. Цей режим запікання за допомогою гарячого повітря не вимагає використання жиру, щоб отримати хрустку золотисту скоринку. У поєднанні зі спеціальним перфорованим листом (залежно від моделі) ви досягнете ще кращих результатів. Режим AirFry підходить для невеликих шматків м'яса, риби, овочів або заморожених напівфабрикатів, наприклад, картоплі фрі абонагетсів.

Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI

Тип Электрическая
Тип духовки Электрическая
Кількість електричних вогнепальних сил 4
Об'єм духовки 70 л
Гриль Есть
Конвекція Есть
Керування Механическое
Тип очищення духовки Очистка паром
Двері Откидная
Індикатор залишку тепла Есть
Скло 2
Зони нагріву High Light
Режими духовки Гриль электрический
Конвекция, подсветка
Термостат
Нижний нагрев
Таймер
Автоотключение
Колір Бежевый
Вага 39.5 кг
Розміри Размеры (ВхШхГ): 85 х 50 х 59.4 см

* Технічні характеристики Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Gorenje GECS 5B70 CLI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GECS 5B70 CLI

Код товару: 46139
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 27584
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332782
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →