Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина GORENJE DNE 8 B

Код товару: 332132
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина GORENJE DNE 8 B

Сушильна машина GORENJE DNE 8 B - конденсаційна окремостояща сушильна машина з максимальним завантаженням 8 кг та електронним керуванням.

Ціна: 18619 грн
шт

Опис товару Сушильна машина GORENJE DNE 8 B

Сушильна машина GORENJE DNE 8 B - конденсаційна окремостояща сушильна машина з максимальним завантаженням 8 кг та електронним керуванням.
 
Тепер ви можете безпечно сушити найчутливіший одяг без будь-яких ризиків
Спеціальна запатентована технологія з додатковим датчиком температури дозволяє сушити всі види білизни, навіть делікатні, вовняні та спортивні.
 
Гарний результат сушіння всього за 89 хвилин. Швидше, ніж будь-коли
Функція Gorenje Dryer Fast 89' розроблена саме з огляду на це. Ця програма значно скорочує час сушіння до 89 хвилин. Ця сушильна машина Gorenje забезпечує ідеальне сушіння без стресу і заощаджує вашечас.
 
Бережне сушіння делікатних тканин
Спеціалізований догляд за делікатними тканинами працює при низькій температурі 40 °C. Більш тривалий цикл сушіння повністю безпечний та надійний, тому що захищає ваш одяг від деформації та пошкоджень.
 
Усуває проблеми надмірної вологості при сушінні білизни

Під час кожного циклу сушіння в сушарці WaveActive машина конденсує 90% вологи з одягу, вона повністю суха і у вас немає проблем з надмірною вологістю у вашому будинку. Це означає, що сушарки для білизни класу конденсації А виділяють у приміщення на 55 літрів води менше за рік у порівнянні з машинами класу конденсації В.

 
Три кроки і тиготовий
Просте керування за допомогою розташованого в центрі програматора дозволяє почати сушіння в 3 простих кроки; включаємо машину, вибираємо програму та натискаємо кнопку старт. Не потрібно включати додаткові функції або налаштування. Однак, якщо ви хочете, у вас є можливість вибрати інші налаштування, якщо ви хочете, щоб гардероб сушився саме так, як ви хочете.
 
Ідеально підходить для всіх ваших потреб
Наша технологія забезпечує найкраще сушіння будь-якого типу тканини за рахунок ідеального поєднання температури, обертання барабана та часу сушіння. Ви можете додатково налаштувати заводські налаштування відповідно до ваших потреб сушіння, використовуючирізні параметри.
 
Швидке оновлення гардеробу
Спеціальна програма для оновлення гардеробу після занять спортом або вечері. Свіже повітря допомагає видалити неприємні запахи, тютюновий дим чи запах їжі. Через 30 хвилин ваш одяг буде таким же свіжим і готовим до носіння, якби ви його щойно випрали.
 
Готовий спортивний одяг
Чутливий спортивний одяг та інші високотехнологічні тканини вимагають особливого поводження. Ось чому цю програму було розроблено спеціально для сушіння речей, які зазвичай не можна сушити в сушарці.
 
Ідеально висушується без скручування
Сушка великих простирадл та інших великихпостільних речей у сушарці може призвести до того, що у вашій сушарці утворюється великий скручений вузол. Програма постільних речей з ретельно продуманими алгоритмами та обертанням барабана в обидві сторони запобігає скручуванню та забезпечує відмінні результати сушіння.
 
Особливий догляд за дитячим одягом

Іноді крихітний дитячий одяг може залишатися трохи вологим навіть в кінці циклу сушіння. Ця спеціальна програма розроблена таким чином, щоб кожен останній комбінезон був ідеально сухим та ще менш м'ятим.

 
Висушений у потрібний час
Запрограмуйте початок процесу сушіння заздалегідь і дайте сушарці працювати, коли це найбільшезручно, наприклад, коли електрика дешевша. Одяг буде висушений до заданого рівня і готовий до прасування або зберігання шафи.
 
Менше вібрацій. Менше шуму.
Ці спеціальні бічні стінки зводять до мінімуму вібрації сушарки, знижуючи рівень шуму під час процесу сушіння та роблячи машину стабільнішою.
 
Ідеальний вхід
Великі дверцята, виконані з цільного шматка пластику без будь-яких шурупів, забезпечує стійкість, запобігає дратівливим скрипам і скрипам. Він відкривається на повні 180 градусів, тому випорожнення та завантаження барабана максимально прості.
 
Ніколи більше не випорожнюйте резервуар для конденсату
Осушувачконденсату зі шлангом AutoDrain можна підключити до водопровідної системи, що позбавить вас необхідності спорожнювати бак для конденсату вручну.
 
Безпека для допитливих дітей
Панель керування можна заблокувати натисканням спеціальної комбінації клавіш, що запобігатиме використанню приладу дітьми, коли вас немає поряд, і унеможливить випадкову зміну налаштувань.
 
Більше ніяких дратівливих сигналів
Сушильні машини WaveActive піклуються не тільки про вашу білизну, а й про ваші вуха. М'які тони дають вам м'який зворотний зв'язок про функції або програми, які ви вибрали.
 
Сенсорна технологія для ефективноїроботи
Інтелектуальна сенсорна технологія автоматично контролює процес сушіння відповідно до обраної програми, типу білизни та бажаного рівня сухості. Датчики зупинять сушіння, коли одяг досягне цього рівня, тому ви не пересушите його.

Сушильна машина GORENJE DNE 8 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина GORENJE DNE 8 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина GORENJE DNE 8 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина GORENJE DNE 8 B

Тип установки Отдельностоящая
Управління Электронное
Тип завантаження Фронтальная
Колір Белый
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Габарити (ШxГxВ) 60 х 62.5 х 85 см
Рівень шуму 65 дБ
Програми Быстрая сушка
Верхняя одежда
Деликатная сушка
Детские вещи
Освежить
Постельное белье
Рубашки
Синтетика
Смешанный тип белья
Спортивная одежда
Сушка в шкаф
Сушка по времени
Сушка под утюг
Хлопок
Шерсть
Функції Бережная сушкаосвежение белья
Реверсивные движения
Система контроля влажности
Функция антисминания
Функция "Дозагрузки"
Сушка по времени
Матеріал бака Оцинкованный
Додаткові можливості Таймер отсрочки старта
Блокировка от детей
Установка степени сушки
Индикация завершения программы
Дисплей
Вага, кг 40 кг

* Технічні характеристики Сушильна машина GORENJE DNE 8 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина GORENJE DNE 8 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE DNE 8 B

Код товару: 220484
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WTH 850K7PL 19651 грн
Код товару: 208576
На замовлення, 1-3 дні
Beko DF 7412PA 19866 грн
Код товару: 260241
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WTH 85V0GPL 20339 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →