Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина Electrolux EW9H378SP

Код товару: 332000
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина Electrolux EW9H378SP

Сушильна машина Electrolux EW9H378SP - окрема автоматична модель з фронтальним завантаженням до 8 кг і керуванням за допомогою поворотної ручки з сенсорами.

Ціна: 33110 грн
шт

Опис товару Сушильна машина Electrolux EW9H378SP

Сушильна машина Electrolux EW9H378SP - окрема автоматична модель з фронтальним завантаженням до 8 кг і керуванням за допомогою поворотної ручки з сенсорами.
 
Параметри
Ця топова модель сушарки PerfectCare гарантує, що ваш одяг, у тому числі найдбайливіший, буде сушитися дуже ніжно і рівномірно. Завдяки спеціально розробленим барабанним рухам та потоку повітря одяг довше збереже свій оригінальний крій, форму та незвичайну м'якість. Більше того, завдяки спеціальній системі сушарка не лише підтримує водостійкість технічного одягу, а й відновлює його. Новий елегантний чорно-білий дизайн, а також дверцята, які можна встановити у будь-яких чотирьохположеннях, дозволять приємно переносити білизну з пральної машини, незалежно від того, розташовані пристрої один біля одного або зверху. один одного. Сушарка вміщує до 8 кг одягу, а використання інверторного двигуна та теплового насоса дає високу енергоефективність та енергетичний клас А+++.
 
Температура
Погляньте самі, як працює система GentleCare, і довше зберігайте ваш улюблений одяг свіжішим. Завдяки тепловому насосу температура сушіння значно нижча, ніж у звичайних конденсаторних сушарках, завдяки чому одяг не піддається надмірному нагріванню.
 
Унікальність
Завдяки системі DelicateCare навіть найбільш педантичні тканини сушать безпечно.Температуру сушіння та рух барабана сушарки підлаштовують під тип тканини, щоб одяг не втратив форму та властивості. Більш того, система DelicateCare не тільки зберігає ваш одяг водонепроникним, але й відновлює його! Тепер ви можете комфортно та безпечно сушити весь свій одяг, незалежно від того, з якого матеріалу він виготовлений.

Сушильна машина Electrolux EW9H378SP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина Electrolux EW9H378SP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина Electrolux EW9H378SP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина Electrolux EW9H378SP

Тип установки Отдельностоящая
Управління Поворотная ручка + сенсоры
Тип завантаження Фронтальная
Колір Белый
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Габарити (ШxГxВ) 60 x 60 х 85 см
Рівень шуму 65 дБ
Програми Количество программ сушки: 12
Быстрая сушка
Cинтeтикa
Хлoпoк
Функції Таймер отложенного старта
Фаза защиты от сминания
Функция антисминания
Освежающий цикл
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Дисплей
Подсветка дисплея
Защита от детей
Индикатор заполнения бака конденсата
Контроль влажности белья
Таймер отсрочки старта
Вага, кг 53 кг

* Технічні характеристики Сушильна машина Electrolux EW9H378SP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина Electrolux EW9H378SP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux EW9H378SP

Код товару: 309514
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328226
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 33672
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →