Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вентилятор Gorenje BVX 100 STS

Код товару: 330693
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Вентилятор Gorenje BVX 100 STS

Вентилятор Gorenje BVX 100 STS - осьовий витяжний вентилятор призначений для санвузлів, кухонь та інших невеликих приміщень, що потребують очищення повітря.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Вентилятор Gorenje BVX 100 STS

Вентилятор Gorenje BVX 100 STS - осьовий витяжний вентилятор призначений для санвузлів, кухонь та інших невеликих приміщень, що потребують очищення повітря.
 
Вибирай найкраще
Восьовий витяжний вентилятор BVX100STS виробництва словацької компанії Gorenje, одного з ключових виробників побутової техніки, пропонує якість та довговічну роботу за помірну ціну. Товар виконаний у спокійному білому кольорі завдяки стильному лаконічному дизайну не порушить гармонію вашого інтер'єру. Пристрій призначений для усунення забрудненого повітря, надмірної вологи та накопичення неприємного запаху з приміщення по повітропроводу через отвір діаметром 10 см.
 
Характеристика
Длявентилятора передбачається настінна, стельова та віконна установка. Електромотор вентилятора оснащений плавким запобіжником для безпечного вимикання пристрою в разі перезавантаження. Щойно температура електромотора нормалізується, запобіжник автоматично запустить роботу вентилятора. Споживана потужність складає 15 Вт, продуктивність - 70 м3/годину, за хвилину він здійснює 2400 оборотів. Рівень шуму пристрою - 30 дБ, що означає, що ви ледве почуєте, як працює вентилятор. Його функціонування не відволікатиме вас від справ або заважатиме сну. Розміри приладу: 155х96х145 мм, що дозволяє записати вентилятору у переваги ще йкомпактність.
 
Особливості
У переваги моделі сміливо можна записати просту установку, що не вимагає додаткових часу і сил. Потужна сила всмоктування і комфортні функції вентилятора не дозволять засумніватися у виборі даного товару. Також прилад обладнаний повітряним поворотним клапаном для запобігання накопиченню неприємних запахів та проникненню в приміщення комах.
 
Управління
Витяжний вентилятор orenje BVX 100 STS запускається за допомогою регульованого таймера або зовнішнього перемикача. Пристрій продовжить роботу після вимкнення в діапазоні встановленого таймером часу (1-25 хвилин).

Вентилятор Gorenje BVX 100 STS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вентилятор Gorenje BVX 100 STS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Вентилятор Gorenje BVX 100 STS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вентилятор Gorenje BVX 100 STS

Тип Вытяжной
Функціональні особливості Таймер включения и выключения
Обратный клапан/автоматические жалюзи
Структурні особливості Осевой
Влада, ш 15 Вт
Діаметр, див. Диаметр воздуховода: 10 см
Забарвлення Серебристый
Вага 0.5 кг

* Технічні характеристики Вентилятор Gorenje BVX 100 STS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вентилятор Gorenje BVX 100 STS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje BVX 100 STS

Код товару: 360487
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 215920
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233687
На замовлення, 1-3 дні
ECG FS 40a 1849 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →