Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Google Home Mini Aqua

Код товару: 161638
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Google
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Google Home Mini Aqua

Розумна колонка з голосовим помічником Google Assistant допоможе контролювати ваш розклад, керувати пристроями для розумного будинку, програвати музику, додавати події до календаря. Вона озвучить вам нові новини, поставить будильник і нагадає про запланований дзвінок. А якщо вам нудно, віртуальний помічник може розважити вас жартом або відповісти на будь-які, навіть найдивніші питання.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Колонка Google Home Mini Aqua

 Розумна колонка Google Home Mini зроблена в стилі Hi-Tech. Кругла обтічна форма, плавні лінії та нічого зайвого. Зверху вона обтягнута приємною на дотик тканиною, під якою знаходиться динамік і чотири світлодіодні індикатори. Завдяки оригінальному дизайну та невеликим розмірам, вона добре доповнить, наприклад, тумбочку, журнальний столик або ваше робоче місце. До того ж, низ колонки покритий ковзним матеріалом, тому можна не хвилюватися, що вона зісковзне зі свого місця і впаде. Цей гаджет призначений для керування голосом. Його чутливі мікрофони без проблем розпізнають навіть тихий голос із протилежного кута кімнати. Для того, щоб поставити запитання віртуальному помічникуабо віддати команду, потрібно спочатку вимовити фразу "ОК Google" або "Hey Google". Наприклад, "Hey Google, яка швидкість світла?". Разом з цим, на верхній площині колонки, під тканиною, розташовані сенсорні датчики, які використовуються для ручного управління. Так, під час відтворення музики можна зменшити або додати гучність, просто торкнувшись однієї або іншої сторони пристрою. Для отримання останніх новин, довідкової та іншої інформації, голосовий помічник використовує пошукову систему Google, до якої отримує доступ через Wi-Fi-модуль. Якщо ви хочете дізнатися про результати спортивних матчів або знайти рецепт пирога, просто попросіть Google Home Mini - він знайде і озвучить вам всенеобхідне. На даний момент керувати пристроєм можна лише англійською, німецькою, французькою або японською мовами. Однак розробники вже розширюють базу доступних мов і незабаром обіцяють додати до неї і російську. Незважаючи на свої невеликі розміри, розумна колонка видає дуже непогане звучання. Її об'ємний звук на 360 градусів достатній для того, щоб наповнити музикою невелику кімнату. При цьому слухати музику на колонці можна за допомогою Google Play Music, YouTube Music або інших стрімінгових сервісів (Pandora, Spotify, iHeartRadio та TuneIn). Також можна використовувати Google Home Mini як Bluetooth-колонку для вашого телефону або планшета.

Колонка Google Home Mini Aqua Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Google Home Mini Aqua в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Google Home Mini Aqua в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Google Home Mini Aqua

Тип Колонка
Кількість каналів 1.0
Влада 5 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативна
Інтерфейси Wi-Fi
З'єднувачі 1 x microUSB
Забарвлення Blue

* Технічні характеристики Колонка Google Home Mini Aqua можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Google Home Mini Aqua

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Google Home Mini Aqua

Код товару: 218579
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220052
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220054
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →