Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP)

Код товару: 220054
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP)

Портативні стовпчики • потужність: 4,2 Вт • кількість каналів: 1.0 • кількість смуг: 1 • частотний діапазон: 110-20000 Гц • Bluetooth: Bluetooth 5.1.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP)

 JBL GO 3 - легендарна колонка у компактному форм-факторі, яка дозволить усім фанатам музики насолоджуватися крутим звуком у будь-якому місці. Отримала оновлений дизайн, більш футуристичний та ергономічний, оптимізований для активного використання. Корпус покритий зносостійким матеріалом, передбачений ремінець для кріплення колонки та її перенесення. Зручні кнопки керування дозволять швидко налаштувати гучність, а захист пристрою за стандартом IP67 дозволяє використовувати стовпчик біля води, на природі або прогулянці. Легко підключиться до смартфону або планшета, а витривалий акумулятор дозволить працювати в активному режимі до 5 годин. Оригінальне звучання JBL Pro Go 3 забезпечує потужний звук JBL та глибокібаси. Легендарне звучання музики JBL стає доступнішим у компактному форматі. Виразний стиль та ультрапортативний дизайн У ультракомпактному стильному корпусі JBL Go 3 вдало поєднуються різнобарвна тканина та виразні деталі – колонка виглядає так само чудово, як і звучить. Захист класу IP67 від води та пилу Завдяки захисту класу IP67 від води та пилу колонку JBL Go 3 можна брати куди завгодно.

Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP)

Тип Портативні колонки
Кількість каналів 1.0
Влада 4,2 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативна
Інтерфейси Bluetooth 5.1
З'єднувачі USB-C x1 (для заряджання)
Матеріал стовпців Матеріал корпусу:
пластик

Матеріал оздоблення:
тканина
Забарвлення Рожевий

* Технічні характеристики Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Go 3 Blue Pink (JBLGO3BLUP)

Код товару: 187360
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G005CH 2021 грн
Код товару: 240380
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260705
На замовлення, 1-3 дні
Mifa A10+ Black 2021 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →