Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні

Код товару: 217235
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GoGPS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні

Дитячий розумний годинник • сумісність • iOS • Android • сповіщення: + • час роботи: 48 годин в режимі очікування, до 24 в активному режимі • дисплей: TFT LCD • 1,22 • ремінець: силікон • колір корпусу: фіолетовий • колір ремінця: фіолетовий.

Ціна: 4687 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні

GOGPS K25 вологостійкі — багатофункціональний пристрій, призначений для інформування батьків про місцезнаходження, пересування дитини та забезпечення постійного двостороннього голосового зв'язку через GOGPS ME або через стільниковий телефон. На годинник можна дзвонити тільки зі встановлених номерів так, що ніхто, крім вас, дитини не турбуватиме. Дитина також зможе зателефонувати на екстрений номер, наприклад, мами чи тата або на 10 номерів із телефонної книги. Також є три SOS номери при натисканні на кнопку SOS годинник дзвонить відразу по всіх номерах по колу два рази, поки хтось не зніме слухавку. Функція моніторингу дозволить прослухати, що відбувається навколо мікрофона дитини, проте сама дитина проце знати не буде. GOGPS ME K25 працюють як телефон із функцією GPS/LBS позиціонування. Кольоровий LCD – екран яскраво показує інформацію під будь-яким кутом! Чудова батарея 400 мАч добре протримає працездатність до 48 годин. Датчик GPS координат передає дані на карту кожні 10 хвилин, проте батько може в будь-який момент за допомогою простої команди дізнатися про місцезнаходження прямо зараз.

Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні

Тип Дитячий розумний годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ iOS:
+

Android:
є
Підтримка мобільних пристроїв iOS:
+

Android:
є
Матеріал корпусу пластик
Колір справи фіолетовий
Браслетний матеріал/ремінь силікон
Розміри (SHHVKHT) 48х40х15
Вага 35
Діагональний 1,22
Акумулятор 400
додаткова інформація Функція моніторингу. Датчик GPS координат передає дані на картку кожні 10 хвилин. Проекція та відтворення анімації історії руху та маршрутів дитини на електронній карті за 13 місяців. Кнопка SOS.

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS ME K25 Пурпурні

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS ME K25 Пурпурні

Код товару: 234266
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302884
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263222
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →