Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті

Код товару: 217236
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник:
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті

Дитячий телефон-годинник GOGPS K20 — багатофункціональний пристрій, призначений для інформування батьків про місцезнаходження, пересування дитини та забезпечення постійного двостороннього голосового зв'язку через GOGPS ME.

Ціна: 5031 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті

 GOGPS К20 – стильний розумний дитячий годинник, за допомогою якого ви завжди зможете зв'язатися зі своєю дитиною, а також відстежити її місцезнаходження. Модель оснащується вбудованими модулями GSM та GPS, і повноцінно підтримує голосові дзвінки. Для екстрених ситуацій у GOGPS К20 передбачена SOS-кнопка, після активації, якою починається автододзвон за встановленими номерами. Вся інформація виводиться на LCD екран діагоналлю 0,96-дюйма та роздільною здатністю 128х32 пікселів. Корпус годинника виконаний із пластику та захищений за стандартом IP65. Максимальний час автономної роботи GOGPS К20 становить 96 годин.

Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті

Тип Дитячий розумний годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ iOS:
+

Android:
є
Підтримка мобільних пристроїв iOS:
+

Android:
є
Матеріал корпусу пластик
Розміри (SHHVKHT) 45x35x13
Вага 35
Діагональний 0,96
Розширення 128х32
ЦП MTK 6162
Акумулятор Тип акумулятора:
Li-Pol 3.7V

Місткість, мАг:
500

Час автономної роботи:
до 96 годин
додаткова інформація Зв'язок - GSM, GPRS. 10 номерів телефонної книжки. Дзвінки на два екстрені номери. Три SOS номери (годинник дзвонить відразу по всіх номерах по колу два рази, поки хтось не зніме трубку). Функція моніторингу дозволить прослухати, що відбувається навколо мікрофона. Датчик GPS координат передає дані на картку кожні 10 хвилин. Гео-зони (опція).

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS ME К20 Золоті

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS ME К20 Золоті

Код товару: 263222
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301798
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298680
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →