Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS ME K24 червоні

Код товару: 212788
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GoGPS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS ME K24 червоні

Розумний дитячий годинник з GPS трекером відрізняє наявність GPS трекера, що дозволяє батькам визначити місцезнаходження дитини. Крім того, вони оснащені кнопкою SOS для здійснення екстреного виклику на запрограмовані телефонні номери як за ініціативою дитини, так і при виникненні нештатної ситуації – наприклад вихід за межі встановлених кордонів.

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS ME K24 червоні

Кнопка виклику допомоги Годинник оснащений спеціальною тривожною кнопкою, якою дитина може скористатися, якщо її життю загрожуватиме небезпека. Кнопка SOS дозволить уникнути нещасть. Відстеження розташування Ви завжди знаєте, де знаходиться ваша дитина. Завдяки вбудованому GPS-трекеру (маячку стеження) місцезнаходження дитини відображається на карті у спеціальній безкоштовній програмі для вашого смартфона. Ви можете знати, що відбувається з вашою дитиною, якщо телефон знаходиться в режимі тихого дзвінка: коли зв'язок працює в односторонньому режимі (ви чуєте дитину, а вона вас немає), а також ви чуєте, що відбувається навколо дитини і в разі чого, вчасно вжити необхідних заходів. Здійснення дзвінків Розумні дитячі з GPS трекером можуть замінити дитині телефон. Телефонний довідник для закріплених номерів телефонів. Для підключення до мережі необхідно вставити звичайну сім-карту в годинник.

Розумні часи GoGPS ME K24 червоні Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS ME K24 червоні в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS ME K24 червоні в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS ME K24 червоні

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android/iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android/iOS
Матеріал корпусу пластик
Розміри (SHHVKHT) 44x54x16 мм
Вага 45 г
Діагональний 1.44 LCD (128 x 128)
Розширення 128 x 128
Інтерфейси Wi-Fi
Акумулятор 400 мАг
додаткова інформація Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Звуковий сигнал, Вбудований мікрофон, Динамік (гучний зв'язок), Функція SOS, Події календаря

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS ME K24 червоні можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS ME K24 червоні

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS ME K24 червоні

Код товару: 349787
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322728
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349780
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →