Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS ME K22 Сині

Код товару: 212787
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GoGPS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS ME K22 Сині

Дитячий GPS годинник K22 з сенсорним екраном і вбудованою фотокамерою, призначений для дітей середнього шкільного віку. Матеріал удароміцна термопластична смола плюс м'який силікон.

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS ME K22 Сині

На годинник можна дзвонити лише зі встановлених номерів. Дитина зможе подзвонити на будь-який номер або на 10 номерів з телефонної книги. Також є три SOS номери при натисканні на кнопку SOS годинник дзвонить відразу по всіх номерах по колу двічі, поки хтось не зніме трубку.

 

Функція моніторингу дозволить прослухати, що відбувається навколо мікрофона дитини, проте сама дитина про це не знатиме.


GOGPS K22 – модель Серпень 2019 року з вбудованою фотокамерою 2Мп та двоядерним процесором CPU Dual Core 1.2GHz. Працюють як телефон із функцією GPS/LBS позиціонування.

Кольоровий сенсорний LCD-екран яскраво показує інформацію під будь-яким кутом! Чудова батарея 600 мАч протримає працездатність до 96 годин в режимі економії і до 36 в активному режимі.

Датчик GPS координат передає дані на карту кожні 10 хвилин, проте батько може в будь-який момент за допомогою простої команди дізнатися про місцезнаходження прямо зараз.

Розумні часи GoGPS ME K22 Сині Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS ME K22 Сині в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS ME K22 Сині в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS ME K22 Сині

Тип Дитячий смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи Blue
Браслетний матеріал/ремінь Силікон
Вага 50 г
Інтерфейси microUSB
Акумулятор 600 мА*год

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS ME K22 Сині можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS ME K22 Сині

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS ME K22 Сині

Код товару: 346805
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322724
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →