Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата Gigabyte GA-H110N

Код товару: 101154
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gigabyte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата Gigabyte GA-H110N

Материнські плати Gigabyte сімейства Ultra Durable
Материнські плати Gigabyte 100-серії спроектовані для спільної роботи з ЦП Intel Core 6-покоління (14-нм технологічний процес, процесорний роз'єм LGA1151), серед відмінних особливостей яких зросла швидкодія, підвищена енергоефективність та підтримка прогресивного ОЗУ DDR4 – актуальний настільний ПК нового покоління.

Ціна: 3741 грн
шт

Опис товару Материнська плата Gigabyte GA-H110N

 Реалізована функція Gigabyte M.2*

Реалізована функція Gigabyte M.2 забезпечує істотно більш високу продуктивність для накопичувачів, а також підтримку інтерфейсів PCIe і SATA для M.2 SSD-пристроїв.< /p>

Захист від вологості, друковані плати нового покоління
Вологість негативно впливає термін служби ПК. Відомо, що вміст вологи повітря змінюється залежно від сезону. Проблема вологості навколишнього середовища для системних плат Gigabyte сімейства Ultra Durable не актуальна, оскільки скловолокно нового покоління, на базі якого виробляються друковані плати для виробів Gigabyte, здатне ефективно протистоятивологи. Прогресивна технологія виробництва друкованих плат передбачає застосування в якості основи нового скловолокна, у якого відстань між волокнами скорочено, а вузли переплетення більш щільні. Таким чином, волозі набагато важче проникнути у внутрішні шари, ніж на друкованій платі традиційного дизайну. Запропоноване рішення забезпечує більш надійний захист виробу від короткого замикання та збоїв у роботі, спричинених вогкістю.

HDMI — мультимедійний інтерфейс нового покоління
HDMI (High Definiton Multimedia Interface) – це мультимедійний інтерфейс високої чіткості, який забезпечує одночасну передачу відеоконтенту зі швидкістю до 5 Гбіт/с(в рамках базової специфікації HDMI 1.0) та 8-канального HD-аудіосигналу по одному кабелю. Серед переваг HDMI-інтерфейсу – можливість передачі відео- та аудіо-компонентів без стиснення та передача цифрового контенту у форматі Full HD 1080p без втрати якості (відсутні втрати на операціях аналогово-цифрового перетворення сигналу, характерні для інтерфейсів попереднього покоління). Інтерфейс HDMI сумісний із функцією HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), яка забезпечує захист цифрового контенту при відтворенні дисків Blu-Ray, HD DVD та деяких інших форматів, що розповсюджуються на захищених носіях.

Екранна роздільна здатність 4K (Ultra HD)
Екрана роздільна здатність 4К – це наступний етап утехнологічному ланцюжку обробки та перетворення HD-контенту, який оперує 4000 пікселів по горизонтальній осі (в 4 рази перевищує типове значення цього параметра), забезпечуючи неперевершену чіткість зображення та приголомшливий реалізм. Плати Gigabyte на апаратному рівні підтримують відеорежим 4K засобами інтегрованого графічного контролера Intel HD Graphics та інтерфейсу HDMI.

Контролер Intel GbE LAN та утиліта cFosSpeed
Мережевий контролер Intel GbE LAN працює спільно з програмою cFosSpeed, яка призначена для керування та оптимізації мережевого трафіку за рахунок скорочення часу відгуку та підвищення пропускної спроможності LAN-з'єднання.

Центрдодатків APP Center
Центр програм Gigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових програм Gigabyte, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації системної плати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача Gigabyte App Center дозволяє виконувати запуск усіх програм Gigabyte, встановлених в системі.

Утиліта Cloud Station
Gigabyte Cloud Station складається з декількох унікальних програм Gigabyte, які дозволяють вашому смартфону / планшет спілкуватися, обмінюватися ресурсами, і контролювати настільні ПК за допомогою бездротового зв'язку.


Материнська плата Gigabyte GA-H110N Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата Gigabyte GA-H110N в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата Gigabyte GA-H110N в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата Gigabyte GA-H110N

Тип розетки Socket 1151
Чіпсет Intel H110
Підтримка процесорів Intel Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium / Celeron 6-го покоління під сокет LGA1151
Фактор MiniITX
PCI Express X16 1
PCI Express X1 Ні
PCI Ні
Сата 3
USB 2.0 4
USB 3.0 2
M.2 (SATA) 2
Рейд Немає вбудованого RAID
Есата Ні
Відеопродукти 1 x HDMI
1 x DVI-D
Звук 7.1-канальний HDA кодек Realtek ALC887
Підтримка УЕФІ Є
Побудовано -в відео Ні

* Технічні характеристики Материнська плата Gigabyte GA-H110N можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата Gigabyte GA-H110N

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gigabyte GA-H110N

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →