Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата ASUS J1800I-C

Код товару: 98377
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата ASUS J1800I-C

Ідеальна платформа для компактного та безшумного комп'ютера
Процесор Intel Bay Trail-D відкриває нові можливості для створення мобільних інтернет-пристроїв та недорогих настільних ПК, орієнтованих на роботу в Інтернеті. Ця материнська плата оснащується вбудованим двоядерним процесором Intel Celeron J1800 із вбудованим графічним ядром Intel HD Graphics, який поєднує високу обчислювальну потужність із низьким енергоспоживанням. Графічне ядро ​​відповідає стандарту DirectX 11.

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Материнська плата ASUS J1800I-C

 Єдина програмна оболонка для роботи з материнською платою

Всі ексклюзивні функції та технології Asus тепер доступні за допомогою єдиного програмного інтерфейсу Asus AI Suite 3. З його допомогою можна здійснювати розгін комп'ютера, керувати параметрами енергоспоживання та вентиляторами, змінювати напруги та стежити за станом системи. Єдиний інтерфейс позбавляє користувача необхідності перемикатися між дюжиною різних утиліт.

Управління вентиляторами системи охолодження
Утиліта Asus Fan Xpert автоматично регулює швидкість процесорного кулера та корпусних вентиляторів залежно від завантаження системи татемператури навколишнього середовища забезпечуючи безшумну роботу комп'ютера. Попередньо профілі з налаштуваннями дозволять знайти оптимальний баланс між ефективністю охолодження і рівнем шуму.

Відновлення BIOS за допомогою USB-флешки
Утиліта Asus CrashFree BIOS 3 дозволяє відновити зіпсовані дані BIOS за допомогою флешки USB або компакт-диска, що містить файл з кодом BIOS. Вам не потрібно буде витрачати час та гроші на покупку нового чіпа BIOS.

Зручне оновлення BIOS
EZ Flash 2 – зручна програма для оновлення BIOS материнської плати. Достатньо лише до завантаження операційної системи запустити її з флеш-диска з інтерфейсом USB та вибрати потрібні команди –додаткові флоппі-дискети або спеціальні програми, які запускаються з-під ОС, вам не знадобляться.

Технологія Intel Smart Connect
Ваш комп'ютер може отримувати оновлення онлайн-контенту для вибраних програм, навіть перебуваючи в режимі сну. Після ввімкнення комп'ютера вам не доведеться чекати, поки синхронізація закінчиться.

USB 3.0 з підтримкою UASP
Для прискорення інтерфейсу USB 3.0 спеціалісти Asus реалізували підтримку протоколу UASP. При використанні сумісного периферійного пристрою швидкість передачі даних USB зростає до 170%! Для роботи з функцією USB 3.0 Boost є зручний графічний інтерфейс.

Спрощений режим –спеціально для недосвідчених користувачів
Asus UEFI BIOS є реалізацією стандарту UEFI (Unified Extensible Firmware Interface – Уніфікований розширюваний інтерфейс прошивки), який прийшов на зміну традиційним системам BIOS. Одним із видимих ​​неозброєним поглядом переваг ASUS UEFI BIOS є підтримка не лише клавіатури, а й миші. Крім того, спеціально для недосвідчених користувачів пропонується спрощений режим роботи (EZ Mode), в якому можна легко та швидко встановити базові налаштування комп'ютерної системи.

GreenASUS 
Материнська плата та її упаковка виготовлені відповідно до правил RoHS (Директива ЄС про обмеження використання небезпечних матеріалів у виробництві).електричного та електронного обладнання). Компанія Asus створює екологічні та утилізовані продукти та упаковку, щоб убезпечити здоров'я споживачів та мінімізувати ефект від виробництва на навколишнє середовище.

Материнська плата ASUS J1800I-C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата ASUS J1800I-C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата ASUS J1800I-C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата ASUS J1800I-C

Тип розетки Integrated CPU
Чіпсет SoC
Підтримка процесорів Інтегрований двоядерний Intel Celeron J1800 (2.41 ГГц)
Фактор MiniITX
PCI Express X16 Ні
PCI Express X1 Ні
PCI 1
Сата 2
USB 2.0 4
USB 3.0 1
M.2 (SATA) Ні
Рейд Немає вбудованого RAID
Есата Ні
Відеопродукти 1 x HDMI
1 x VGA
Звук 8-канальний HDA кодек Realtek ALC887-VD
Підтримка УЕФІ Ні
Побудовано -в відео Є

* Технічні характеристики Материнська плата ASUS J1800I-C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата ASUS J1800I-C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS J1800I-C

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →