Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H

Код товару: 137580
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gigabyte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H

Тип роз'єму: Socket AM4
Формфактор: MicroATX
Підтримка пам'яті: 2 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів: AMD Ryzen під сокет AM4
AMD 7-го покоління серії A/Athlon
Країна реєстрації бренду: Тайвань

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H

Особливості Gigabyte GA-A320M-H:

  • Підтримка нового покоління процесорів AMD Ryzen та 7-го покоління серії A/Athlon
  • Двоканальний режим роботи ОЗУ DDR4 без ECC та буферизації, 2 DIMM-роз'єми
  • Високошвидкісний USB 3.1 Gen 2 з USB Type-A
  • Realtek Gigabit LAN з програмним забезпеченням cFosSpeed
  • Технологія Gigabyte UEFI DualBIOS
  • Набір фірмових програм APP Center (утиліти EasyTune та Cloud Station)
  • Smart Fan 5 відрізняється наявністю 5 температурних датчиків та 3 гібридними конекторами для вентиляторів

 

Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їхній ігровий ПК функціонуватиме в найбільшсприятливому температурному режимі без шкоди продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 — це ще й більша кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM та Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Гібридні роз'єми подвійного призначення
Гібридний роз'єм здатний визначити використовує система охолодження режими керування PWM або Voltage і автоматично перемкнеться у відповідний стан.
Підтримуються до двох підсилювачів із вбудованим захистом відперевантаження струмом — обов'язкова умова для потужних вентиляторів категорії high-end.

Нова програма Smart Fan 5
Можливість вибору оптимального режиму від тихого, до повно швидкісного, відповідно до особливостями функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути заданий свій графік роботи із зазначенням порогових значень для переходу на іншу швидкість обертання.

  • Датчики та вентилятори оперативної взаємодії. Для кожного вентилятора можна вказати швидкість обертання крильчатки відповідно до певної температури охолоджуваного компонента системи (за винятком вентилятора ЦП).
  • Функція кривої вентилятора. Індивідуальне налаштуваннякривої вентилятора залежно від конкретної температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.

 

Удосконалений інтерфейс BIOS
Удосконалений інтерфейс BIOS відкриває доступ до розширених функцій, зокрема Smart Fan 5. Засобами встановлених на платі датчиків і утиліти Smart Fan 5 можна вказати порогові значення температури для функції кривої вентилятора з метою мінімізації рівня шуму за рахунок зміни швидкості обертання системних вентиляторів в різних режимах , і все це без необхідності перезавантаження Windows.

Оновлення BIOS
Просто, зрозуміло, доступно
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку та виборуоптимальні параметри. Запропонований Gigabyte новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала суттєво переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкого налаштування нової системи.

Резистори стійкі до дії сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до дії сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Центр програм APP Center
Центр додатківGigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових програм Gigabyte, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача Gigabyte App Center дозволяє виконувати запуск усіх програм Gigabyte, встановлених в системі, перевіряти і повідомляти в режимі онлайн про доступні для завантаження оновлення, завантажувати актуальні програми, драйвери і BIOS.

Утиліта EasyTune
Gigabyte EasyTune - фірмова утиліта з простим і наочним інтерфейсом користувача, яка дозволяє коригувати налаштування системи без необхідності перезавантаження ПК (регулювання тактової частоти і напруги живлення ключових компонентів в середовищі Windows). За допомогоюФункції Smart Quick Boost можна автоматично виконати процедуру оверклокінгу в тих випадках, коли необхідний приріст продуктивності системи.

Обозреватель SIV
Оглядач Gigabyte System Information Viewer (SIV) – одна з ключових функцій, яка здійснює моніторинг та інформує користувача про поточний стан системи. Моніторингу, зокрема, підлягає системний годинник і процесор, швидкість обертання вентилятора під керуванням заданого профілю, системні сповіщення про перевищення температури або відповідний запис у системному журналі; всі ці та інші параметри відображаються у відповідному вікні інтерфейсу браузера інформації про систему.

Патентована технологія Gigabyte DualBIOS(UEFI)
На системних платах Gigabyte сімейства Ultra Durable реалізовано унікальну технологію Gigabyte DualBIOS, покликану убезпечити одну з найважливіших складових системної плати – BIOS. У рамках технології DualBIOS на материнських платах Gigabyte встановлено дві мікросхеми BIOS – основна та резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв, викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від кидків напруги в мережі в процесі оновлення BIOS.

Екранна роздільна здатність 4K (Ultra HD)
Екрана роздільна здатність 4К – це наступний етап у технологічному ланцюжку обробки та перетворення HD-контенту, який оперує 4000пікселів по горизонтальній осі (в 4 рази перевищує типове значення цього параметра), забезпечуючи неперевершену чіткість зображення та приголомшливий реалізм. Плати Gigabyte на апаратному рівні підтримують відеорежим 4K засобами інтегрованого графічного контролера Intel HD Graphics та інтерфейсу HDMI.

HDMI - мультимедійний інтерфейс нового покоління
HDMI (High Definiton Multimedia Interface) – це мультимедійний інтерфейс високої чіткості, який забезпечує одночасну передачу відеоконтенту зі швидкістю до 5 Гбіт/с (у рамках базової специфікації HDMI 1.0) та 8-канального HD-аудіосигналу по одному кабелю. Серед переваг HDMI-інтерфейсу – можливість передачі відео- та аудіо-компонент без стиснення та передачацифрового контенту у форматі Full HD 1080p без втрати якості (відсутні втрати на операціях аналогово-цифрового перетворення сигналу характерні для інтерфейсів попереднього покоління). Інтерфейс HDMI сумісний із функцією HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection), яка забезпечує захист цифрового контенту при відтворенні дисків Blu-Ray, HD DVD та деяких інших форматів, що розповсюджуються на захищених носіях.

Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H

Тип розетки Socket AM4
Чіпсет AMD A320
Підтримка процесорів AMD Ryzen під сокет AM4
AMD 7-го покоління серії A/Athlon
Фактор MicroATX
PCI Express X16 2
PCI Express X1 1
PCI Ні
Сата 4
USB 2.0 2
USB 3.0 4
M.2 (SATA) Ні
Рейд 0, 1, 10
Есата НІ
Відеопродукти 1 x DVI-D
1 x HDMI
Звук High Definition аудіокодек Realtek ALC887
Схема позиціонування аудіосигналу 2/4/5.1/7.1
Підтримка виходу S/PDIF
Підтримка УЕФІ Ні
Побудовано -в відео Ні

* Технічні характеристики Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GIGABYTE GA-A320M-H

Код товару: 136923
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →