Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING

Код товару: 140527
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gigabyte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING

Тип роз'єму: Socket AM4
Формфактор: MicroATX
Підтримка пам'яті: 2 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів: AMD Ryzen 1-го та 2-го покоління / Ryzen з графічним ядром Radeon Vega
Країна реєстрації бренду: Тайвань

Ціна: 3913 грн
шт

Опис товару Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING

Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їхній ігровий ПК функціонуватиме в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 — це ще й більша кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM та Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Гібридні роз'ємиподвійного призначення
Гібридний роз'єм здатний визначити використовує система охолодження режими керування PWM або Voltage і автоматично перемкнеться у відповідний стан.
Підтримуються до двох підсилювачів із вбудованим захистом від перевантаження струмом — обов'язкова умова для потужних вентиляторів категорії high-end.

Нова програма Smart Fan 5
Можливість вибору оптимального режиму від тихого, до повно швидкісного, відповідно до особливостями функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути заданий свій графік роботи із зазначенням порогових значень для переходу на іншу швидкість обертання.

Датчики та вентилятори оперативної взаємодії. Длякожного вентилятора можна вказати швидкість обертання крильчатки відповідно до певної температури охолоджуваного компонента системи (за винятком вентилятора ЦП).
Функція кривої вентилятора. Індивідуальне налаштування кривої вентилятора, залежно від конкретної температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.

Удосконалений інтерфейс BIOS
Удосконалений інтерфейс BIOS відкриває доступ до розширених функцій, зокрема до Smart Fan 5. Засобами встановлених на платі датчиків та утиліти Smart Fan 5 можна вказати граничні значення температури для функції кривої вентилятора з метою мінімізації рівня шуму за рахунок зміни швидкості обертання системнихвентиляторів у різних режимах, і все це без необхідності перезавантаження Windows.

Оновлення BIOS
Просто, зрозуміло, доступно
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку та вибору оптимальних параметрів. Запропонований Gigabyte новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала суттєво переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкого налаштування нової системи.

Центр програм APP Center
Центр програм Gigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових програм Gigabyte, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий для користувачаінтерфейс Gigabyte App Center дозволяє виконувати запуск усіх програм Gigabyte, встановлених у системі, перевіряти та повідомляти в режимі онлайн про доступні для завантаження оновлення, завантажувати актуальні програми, драйвери та BIOS.

Утиліта EasyTune
Gigabyte EasyTune - фірмова утиліта з простим і наочним інтерфейсом користувача, яка дозволяє коригувати налаштування системи без необхідності перезавантаження ПК (регулювання тактової частоти і напруги живлення ключових компонентів в середовищі Windows). За допомогою Smart Quick Boost можна в автоматичному режимі виконати процедуру оверклокінгу в тих випадках, коли необхідний приріст продуктивності системи.

Патентована технологія Gigabyte DualBIOS (UEFI)
/> На системних платах Gigabyte сімейства Ultra Durable реалізовано унікальну технологію Gigabyte DualBIOS, покликану убезпечити одну з найважливіших складових системної плати – BIOS. У рамках технології DualBIOS на материнських платах Gigabyte встановлено дві мікросхеми BIOS – основна та резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв, викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від кидків напруги в мережі в процесі оновлення BIOS.

7 кольорів для RGB LED-смуга
Зробіть ПК по-справжньому персональним, вибравши найкращий колір світлодіодної RGB-смужки. Загалом є 7 кольорів, які допоможутьнадати вашій системі унікального вигляду!

Ексклюзивний дизайн вбудованої аудіопідсистеми
Забезпечує високоякісну деталізацію та розширення звуку для створення найбільш реалістичних звукових ефектів для професійних геймерів.

Піни живлення із цільного металу
Збільшена контактна площа. Краще витримує підвищену напругу та тепловиділення. Неймовірно довговічні.

Резистори стійкі до дії сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата зможе функціонувати. Встановлюючарезистори стійкі до дії сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING

Тип розетки Socket AM4
Чіпсет AMD B450
Підтримка процесорів AMD Ryzen 1-го та 2-го покоління / Ryzen з графічним ядром Radeon Vega
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1
PCI Express X1 2
PCI Ні
Сата 4
USB 2.0 2
USB 3.0 4
M.2 (SATA) Ні
Рейд 0, 1, 10
Есата Ні
Відеопродукти 1 x DVI-D
1 x HDMI
Звук 7.1-канальний HD Audio кодек Realtek ALC887

* Технічні характеристики Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата GIGABYTE B450M GAMING

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GIGABYTE B450M GAMING

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →