Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002)

Код товару: 244705
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: GHOST
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорослі велосипеди Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002)

Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M – гібридний велосипед, який підійде для їзди в місті рівними дорогами. Байк створений для людей, що люблять швидкість і маневреність, а бездоріжжя практично не зустрічається на їхньому шляху.

Ціна: 61404 грн
шт

Опис товару Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002)

Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M - гібридний велосипед, який підійде для їзди в місті рівними дорогами. Байк створений для людей, що люблять швидкість і маневреність, а бездоріжжя практично не зустрічається на їхньому шляху.
 
Їзда по міських пейзажах буде приємна на алюмінієвій рамі Square Speedline, що має чудовий дизайн, схожий на модель Ghost Riot, який завоював деякі нагороди. Для надання естетичного зовнішнього вигляду та максимальної практичності, гідролінії та троси були приховані від очей у нижній частині рами. У зоні, де проходить проводка, рама втиснута у внутрішню частину корпусу. На велосипеді передбачені місця для фляги та інструменту.
 
Ригидна вилка GhostAL
Ригідна вилка Ghost AL дозволить їздити з більшою швидкістю, через відсутність розгойдування. Вона має невелику вагу, що полегшує маневреність велосипеда та набір швидкості. Жорстка вилка вимагає великих навичок та уважності при їзді, тому що доводиться технічніше долати перешкоди при катанні. Але у цього є і позитивна сторона, адже завдяки жорсткій вилці підвищуються навички їзди велосипедиста.
 
Задній перемикач Sram Apex 11-S
Задній перемикач Sram Apex 11-S гарантує чітке і легке перемикання, що приноситиме задоволення під час велопрогулянок. Касета Sram PG-1130 11-42 має міцну та надійну чорну обробку з високим рівнем корозійної стійкості. Вонапідходить для бездоріжжя, має оптимальний профіль зубів і призначена для швидкого та точного перемикання.
 
Шатуни Sram Apex X-Sync 44T
Шатуни Sram Apex X-Sync 44T виконані з використанням запатентованої технології X-Sync™, завдяки якій робота обладнання виходить безшумною і безпечною. Форма зубців квадратної форми X-Sync краще чіпляє ланцюг у порівнянні з традиційними трикутними зубами. Для бездоганної роботи в складних умовах передні зірки X-Sync оснащені виїмками для очищення від бруду внутрішніх ланок ланцюга та роликів.
 
Надійні дискові гідравлічні двопоршневі гальма Sram Level
Високу безпеку забезпечують надійні дискові гідравлічнідвопоршневі гальма Sram Level з гальмівними роторами діаметром 160 мм. Вони швидко зупинять велосипед на будь-якій швидкості. У цій моделі є новий розширювальний бачок PiggyBack, який допомагає регулювати і зменшувати бульбашки повітря, що потрапляють в систему. Спеціальна форма розширювального бачка дозволяє відсікати повітря і виштовхувати гальмівну рідину, через що підвищується тиск, що дає велику потужність і модуляцію.
 
Колеса
Переднє та заднє колесо комплектується ободом Rodi Airline 1, який призначений для їзди містом з помірними навантаженнями. Обидві покришки - це безкамерні WTB Exposure Road TCS 700x32c з напівсликовим протектором і невеликими шипами з боків. Така конструкціязабезпечує впевненість у поворотах на нерівних поверхнях. М'який безкамерний корпус дозволяє знизити тиск та покращити зчеплення з дорогою.
 
Задня втулка Formula DC 22 QR
Задня втулка Formula DC 22 QR має невелику вагу, високу якість і має пило- і вологозахист, що забезпечить їй довгий термін служби. Попереду стоїть втулка тієї ж марки та моделі, але меншого діаметра Formula DC 20 QR. Характеристики коліс у зборі розраховані на швидкість, і найкраще вони підходять для гладких типів доріг із гарним покриттям.
 

Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорослі велосипеди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорослі велосипеди и купити Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002)

Клас Міський
Розмір кадру M (зріст 160-175 см)
Діаметр коліс 28"
Тип гальм Дискові гідравлічні
Забарвлення червоний
Кількість швидкостей 11
Тип Дорожній
Максимальна вага користувача, кг 120 кг
Рамка Конструкція рама: закрита (універсальна)
Матеріал рами: сплав алюмінію
Рульова колонка GHOST Low Rizer Square, ширина 660 мм, підйом 9, діаметр 31.8 мм
Виделка Ghost LC Rigid
Обрізка Rodi Airline 1, 622x19 мм, 32H
Будівлі Formula DC 20 QR
Кермо Модель Ghost Square
Обладнання Щиток на ланцюг
Модель сидіння Fizik Antares R7
Ригідна вилка Ghost AL
Задній перемикач Sram Apex 11-S
Шатуни Sram Apex X-Sync 44T
Надійні дискові гідравлічні двопоршневі гальма Sram Level
Колеса - покришки безкамерні WTB Exposure Road TCS 700x32cс
Задня втулка Formula DC 22 QR
Вага 11.5

* Технічні характеристики Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велосипед Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ghost Square Speedline 8.8 AL 28', рама M (18SP1002)

Код товару: 244704
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244707
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226608
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →