Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022)

Код товару: 244704
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: GHOST
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорослі велосипеди Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022)

Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS - оптимальне рішення як для щоденного використання, так і для проведення екстремального вікенду.

Ціна: 65919 грн
шт

Опис товару Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022)

Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5, рама XS - оптимальне рішення як для щоденного використання, так і для проведення екстремального вікенду.
 
Наступна комплектація трейлового хардтейлу від відомої німецької компанії з оновленими компонентами. Байк є оптимальним рішенням як для щоденного використання, так і для проведення екстремального вікенду. Готовий до високих навантажень, завдяки міцній рамі та високопродуктивній наважці ви з впевненістю зможете взяти участь у аматорських змаганнях.
 
Завдяки жорсткій рамі з алюмінієвого сплаву із застосуванням кованих елементів у місцях, схильних до високих навантажень, та інтегрованої 12-ти мм осі,досягається висока торсіонна жорсткість, що значно впливає на накатистість та керованість, тому проходження поворотів, набір максимальної швидкості стали ще простіше та більш контрольовані.
 
Жорсткі рами відрізняються високою міцністю та практичністю задля відсутності рухомих елементів підвіски, які вимагають додаткового обслуговування, а також відбирають дорогоцінну енергію під час активного педалювання та при їзді в гору. При проектуванні сучасної агресивної геометрії було також застосовано технологію SuperFit, що гарантує зручну посадку та оптимальну роботу м'язів, а також знижує навантаження на суглоби.
 
Спеціальне проведення тросів тагідроліній по нижній трубі з використанням спеціальної накладки, що запобігає пошкодженню важливих елементів при падінні, а також надає більш естетичного зовнішнього вигляду. Нижнє праве заднє перо має заводський захист. Занижений профіль нижнього пір'я та кареткового вузла значно знизили центр ваги, що покращило контроль при різких маневрах.
 
В якості передньої підвіски обрано надійну повітряно-олійну вилку від компанії X-Fusion RC32 з 15-ти мм віссю та 100 мм ходу. Вона забезпечує чудову роботу і дозволяє з упевненістю проїжджати будь-які траси, згладжуючи навіть найдрібніші нерівності рельєфу, адже найкращий контроль досягається завдяки постійному контакту колеса.поверхнею.
 
Затяжні підйоми більше не будуть для вас перешкодою, а на прямих будьте найшвидше, завдяки оновленій високоефективній 12-швидкісній трансмісії від Shimano з дивовижним розрахунком 10-51Т і синглової системі на 32 зуби. З ними Ви легко подолаєте будь-які апхили при мінімальних зусиллях. Цей сетап має чітке, блискавичне і водночас безшумне перемикання.
 
При виникненні непередбачених ситуацій на трейлі відмінно покажуть себе гідравлічні гальма від Shimano з гарною потужністю та модуляцією, а за утримання траєкторії відповідають чіпкі покришки WTB з яскраво вираженим протектором. Колеса на осях готові витримувати високі ударнінавантаження, що є перевагою при агресивному катанні.
 
Технології:
  • SuperFit
  • Сумісність з дитячими причепами та велокріслами
  • Регульоване за шириною сідло
  • Інтегрований захист нижньої труби рами
  • Boost
  • Захист пера рами

Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорослі велосипеди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорослі велосипеди и купити Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022)

Клас Гірський
Розмір кадру КСС
Діаметр коліс 27.5
Тип гальм Дискові гідравлічні
Забарвлення Оливковий
Кількість швидкостей 12
Тип Двоколісний
Максимальна вага користувача, кг 120 кг
Рамка Nirvana AL, Алюміній
Виделка X-Fusion RC32 повітряно-олійна вилка
Обрізка Rodi Tryp 584-25 32 спиці
Будівлі Передня втулка: Shimano HB-MT400-B 15 x 110 мм
Втулка задня: Shimano FH-MT410-B 12 x 148 мм
Кермо Ground Fiftyone Діаметр: 31.8 мм
Підйом: 0 мм, Ширина: 680 мм
Обладнання Рама з алюмінієвого сплаву із застосуванням кованих елементів у місцях, схильних до високих навантажень.
Технологія SuperFit, що гарантує зручну посадку та оптимальну роботу м'язів
Спеціальне проведення тросів та гідроліній по нижній трубі з використанням спеціальної накладки
Занижений профіль нижнього пір'я та кареткового вузла
Неймовірна ціна на Повітряно-олійна вилка від компанії X-Fusion RC32.
Затяжні підйоми
Гідравлічні гальма від Shimano з гарною потужністю та модуляцією
Колеса на осях, що
Вага 13.8 кг

* Технічні характеристики Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велосипед Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ghost Nirvana Tour SF Essential 27,5", рама XS (74NI1022)

Код товару: 244707
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244703
Немає в наявності
Код товару: 244705
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →