Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний

Код товару: 202298
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі гольфи для дівчат Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний

Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 (акрил, довжина-90см, чорний)

Ціна: 479 грн
шт

Опис товару Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний

 Гетри використовуються в тих ситуаціях, коли гомілковостопний суглоб відчуває постійне навантаження під різними кутами. Це відбувається, наприклад, при бігу підтюпцем, заняттях балетом, танцями та аеробікою, під час яких доводиться часто змінювати становище ніг, що може призвести до судом та навіть розтягувань. Гетри ж зігрівають кісточку, гомілковостоп та м'язи гомілки, що зводить до мінімуму ризик їх пошкодити. Надягати гетри на тренування рекомендується всім спортсменкам, незалежно від рівня їх підготовки. Ці гетри є трикотажними панчохами довжиною до колін, без п'яти і носка, пов'язані гумкою, що забезпечує їм щільну посадку на нозі, тобто користувач може бути впевнений, що не втратить їху процесі тренування. Для їх виготовлення використовується акрилове волокно, яке відрізняється міцністю, стійкістю до зношування, а також добре тримає форму виробу. Відповідно гетри зберігають свій первозданний вигляд навіть після дуже тривалої експлуатації та багаторазового прання. Традиційно гетри мають один розмір і відрізняються лише завдовжки.

Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі гольфи для дівчат купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі гольфи для дівчат и купити Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний

Призначення Гетри для танців
Розмір 90см
Забарвлення чорний
Стиль ні
Матеріал акрил
Номер у упаковці, ПК 2
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Гетри для танців SP-Planeta DR-1005A-90 Чорний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →