Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гасова сіра Flora лампа 38544

Код товару: 373176
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Гасова сіра Flora лампа 38544

Гасова лампа стане чудовим подарунком для любителів старовини та для тих, хто любить затишок та тепло. Вона створить незабутній настрій для вас та ваших близьких вечорами на дачі, у літній альтанці. Подаруйте собі та своїм близьким не лише світло, а й настрій!

Ціна: 787 грн
шт

Опис товару Гасова сіра Flora лампа 38544

 Керосинова лампа стане чудовим подарунком для любителів старовини та для тих, хто любить затишок та тепло. Вона створить незабутній настрій для вас та ваших близьких вечорами на дачі, у літній альтанці. Подаруйте собі та своїм близьким не лише світло, а й настрій!

 
Інструкція з експлуатації:
 
Заправляти лампу найзручніше великим шприцем (без голки). У вузьке шийка бака досить важко залити гас із пляшки так, щоб не пролити ні краплі.
 
Щоб запалити лампу, треба спеціальним важелем підняти і зафіксувати в такому положенні скляний ковпак, потім піднести сірник або запальничку. Турбо-запальничку краще не використовувати - її струмінь будеобвуглювати гніт, якщо потрапить прямо на нього.
 
Після розпалювання скло треба опустити назад. Так полум'я буде повністю захищене від вітру.
 
Інтенсивність горіння керується висуванням гніт - чим більше стирчить, тим більше палива згоряє. Для цього лампа має спеціальний регулятор. Крутиш в один бік - ґнот виповзає, в інший - "ховається". Прикручувати його нижче мінімуму не можна — кінець може впасти в бак із гасом.
 

Гасова сіра Flora лампа 38544 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гасова сіра Flora лампа 38544 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Гасова сіра Flora лампа 38544 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гасова сіра Flora лампа 38544

Огляд Гасова лампа
Розміри Довжина (см) 16
Ширина (см) 11.5
Висота (см) 24/35

* Технічні характеристики Гасова сіра Flora лампа 38544 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гасова сіра Flora лампа 38544

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Гасова сіра Flora лампа 38544

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →