Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4)

Код товару: 265655
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4)

Ти покладаєшся на Instinct, світ покладається на тебе Цей міцний годинник з GPS-приймачем відповідає військовому стандарту 810G, а також має водонепроникність до 100 метрів. Корпус з фіброармованого полімеру забезпечує підвищену міцність та довговічність. Монохромний дисплей зі склом особливого хімічного складу для захисту від подряпин забезпечує чітке висококонтрастне зображення відмінної якості при будь-якій освітленості.

Ціна: 13631 грн
шт

Опис товару Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4)

Вигляд: спортивний смарт-годинник / Екран: 0,9 (128х128) / Інтерфейс: Bluetooth, ANT + / Сумісність: iPhone, Android / Розміри: 45x45x15,3 мм / Вага: 52 г Garmin Instinct Годинник Instinct розроблений відповідно з американським військовим стандартом MIL-STD-810G за температурним та ударним навантаженням, витримує занурення на глибину до 100 м. Вбудований 3-осьовий компас, барометричний альтиметр та підтримка кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС та Galileo) забезпечують прийом сигналу в більш складних умовах у порівнянні з використанням однієї системи GPS. Ти покладаєшся на Instinct, світ покладається на тебе Цей міцний годинник з GPS-приймачем відповідає військовому стандарту 810G, а також має водонепроникність до 100 метрів. Корпус ізфіброармованого полімеру забезпечує підвищену міцність та довговічність. Монохромний дисплей зі склом особливого хімічного складу для захисту від подряпин забезпечує чітке висококонтрастне зображення відмінної якості при будь-якій освітленості. Силіконовий ремінець з отворами по всій довжині оснащений фіксаторами, що знімаються, для забезпечення надійного прилягання. Якщо ви не звикли ходити уторованими стежками, то годинник Instinct створений для вас. Супутникові системи GPS, ГЛОНАСС та Galileo забезпечують прийом сигналу в складніших умовах, ніж при використанні однієї системи GPS. Вбудований 3-осьовий компас і барометричний альтиметр допоможуть вам триматися правильного курсу. Завдяки функції TracBackви можете більше не турбуватися про пошук дороги - пристрій покаже вам шлях до вихідної точки за тим самим маршрутом. Завдяки повідомленням від смартфона можна не діставати телефон із кишені. Встановіть пару телефону,

Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4)

Тип смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ iOS, Android
Підтримка мобільних пристроїв є
Матеріал корпусу фіброармований полімер
Колір справи графіт
Браслетний матеріал/ремінь силікон
Захист від ударів є
Розміри (SHHVKHT) 45x45x15,3 мм,
Вага 52 г
Діагональний 0,я
Розширення 1218 х 128
Роз'єм для навушників є
Інтерфейси Bluetooth, ANT+
ЦП Exynos W920
Об'єм побудованої пам’яті 16 Гб
Акумулятор акумуляторна літій-іонна батарея
додаткова інформація Режим SmartWatch: до 14 днів
Режим GPS: до 16 годин
Режим UltraTrac: до 40 годин

* Технічні характеристики Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Garmin Instinct Tactical Edition Outdoor GPS Watch Camo Graphite (010-02064-C4)

Код товару: 367842
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302009
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276319
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →