Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04)

Код товару: 265658
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04)

Компактний і легкий, годинник практично не відчувається на руці і забезпечує комфортні відчуття при носінні. Професійна точність вимірювань Asus Vivo Watch BP – це перший розумний годинник, оснащений двома ЕКГ сенсорами та сенсором ФПГ, які з медичною точністю стежать за частотою скорочення серцевого м'яза та за артеріальним тиском.

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04)

Розумний годинник Asus Vivo Asus Vivo Watch BP забезпечують цілодобовий моніторинг стану організму та здатні працювати до 4 тижнів на одному заряді батареї. Годинник має великий дисплей, що легко читається, на якому вміщується вся актуальна інформація. Вбудований GPS – датчик відстежує показники фізичної активності, які зберігаються для аналізу та порівняння у фірмовому додатку Asus. Компактний і легкий, годинник практично не відчувається на руці і забезпечує комфортні відчуття при носінні. Професійна точність вимірів Asus Vivo Watch BP - це перший розумний годинник, оснащений двома ЕКГ сенсорами і сенсором ФПГ, які з медичною точністю стежать за частотою скорочення серцевого м'яза і за артеріальнимтиском. Годинник безперервно протягом доби «спостерігає» за станом організму користувача, ексклюзивна технологія ASUS HealthAI аналізує отримані дані та допомагає формувати актуальні рекомендації для підтримки здорового способу життя у програмі ASUS HealthConnect. Програма ASUS HealthConnect Встановивши на смартфон фірмову програму, ви зможете стежити за станом свого організму, порівнювати показники та відстежувати прогрес. Програма ASUS HealthConnect відображає актуальну інформацію про рівень антистресу, про серцевий ритм та артеріальний тиск. У програмі ви знайдете інформацію про фізичну активність та якість свого сну. На основі всебічного аналізу даних програма надаєперсональні рекомендації, за допомогою яких ви зможете підтримувати рівень активності, який буде максимально корисний вашому організму. Вбудований GPS-датчик Аеробний індикатор частоти пульсу Лічильник кроків Лічильник калорій Персональний фітнес-помічник Смарт годинник Asus Vivo Watch BP виконує функцію фітнес-трекера та відстежує показники вашої фізичної активності. Вбудований GPS – сенсор з високою точністю вимірює пройдену дистанцію, час та швидкість пересування. Годинник підраховує витрачені калорії та кількість пройдених кроків. Унікальний індикатор аеробної зони інформує про ефективність виконання аеробних вправ. Телефонні повідомлення Тиск Пульс Якість снуДзвінки під контролем Вам не обов'язково тримати смартфон під рукою, щоб стежити за дзвінками та повідомленнями. На екран Asus Vivo Watch BP виводиться інформація про повідомлення і дзвінки, що надійшли, щоб ви могли займатися своїми справами і не боятися пропустити важливу інформацію.

Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04)

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв є
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи чорний
Браслетний матеріал/ремінь силікон
Захист від ударів є
Розміри (SHHVKHT) 48 x 42 x 12 мм
Вага 45 г
Діагональний 1.26"
Розширення 120 х 120
Роз'єм для навушників є
Інтерфейси Bluetooth
ЦП Transflective
Об'єм побудованої пам’яті 16 Гб
Акумулятор літій-іонна батарея
додаткова інформація Відстеження часу активності, Відстеження локації, Відстеження швидкості руху, Відстеження сну, Прорахунок пройденої відстані

* Технічні характеристики Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи ASUS VivoWatch BP (HC-A04)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ASUS VivoWatch BP (HC-A04)

Код товару: 234266
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302884
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263222
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →