Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort

Код товару: 120492
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gardena
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Блюзтери Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort

Конструкція інструменту дозволяє без труднощів зрізати гілки, при цьому висоторіз не застрягне у густій ​​кроні дерев. Натяжний корд захований усередині ручки. Ріжуча головка має вузьку форму та знаходиться під кутом, що збільшує огляд у зоні лез.

Ціна: 4773 грн
шт

Опис товару Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort

Сучкоріз GARDENA Comfort StarCut 160 BL має довжину 160 см і може дістати гілки скрізь, таким чином, доступне легке зрізання гілок діаметром до 32 мм – і навіть щільних чагарників та дерев . А завдяки повністю прихованій всередині мотузці, що тягне, такий сучкоріз не заплутається у вузьких місцях. Надлегка та вузька ріжуча головка надає комфортне та націлене зрізання. Ріжучий кут (до 200 °) може бути легко налаштований із землі: гілки, що ростуть у будь-якому напрямку, можуть бути точно зрізані. Спеціальна форма леза утримує матеріал, що зрізається, в оптимальній різальній площині і дозволяє робити рівний зріз. Внутрішня механічна передача зберігає зусилля та створює велику ріжучупотужність, надаючи потужне різання особливо легко. Точне заточування лез та їх покриття від налипання, яке дозволяє легко очищати та мати хороші характеристики ковзання, дозволяють легко зрізати гілки. У той же час, покриття захищає від корозії. Рукоятка натягу з нековзним упором на кінці та додатковою Т-подібною рукояткою для великих висот; користувач із землі може зрізати гілки на висоті близько 3.5 м. Надлегка та міцна алюмінієва рукоятка гарантує хорошу стійкість із малою вагою, таким чином, забезпечуючи легке та точне зрізання. Практичний фіксатор безпеки сприяє безпечному транспортуванню та зберіганню після роботи. GARDENA пропонує 25-річну гарантію на цейсучкоріз.

Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Блюзтери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Блюзтери и купити Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort

Тип Кущоріз
Джерело живлення Мережа
додаткові характеристики Діаметр зрізу 32 мм. Загальна довжина 160 см.
Вага Вага: 0.89 кг

* Технічні характеристики Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кущоріз Gardena StarСut 160BL Comfort

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gardena StarСut 160BL Comfort

Код товару: 120499
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158255
На замовлення, 1-3 дні
AL-KO CSA 2020 5332 грн
Код товару: 249182
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →