Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кущоріз Hyundai HPSE 750R

Код товару: 249182
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hyundai
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Блюзтери Кущоріз Hyundai HPSE 750R

Висоторіз електричний HYUNDAI HPSE 750R - економічний електродвигун потужністю 0.75 кВт дозволяє обрізати досить товсті гілки. При цьому захисні системи оберігають від різних неприємностей та гарантують стабільну роботу протягом тривалого часу експлуатації.

Ціна: 5547 грн
шт

Опис товару Кущоріз Hyundai HPSE 750R

Висоторіз електричний HYUNDAI HPSE 750R Потужний електродвигун 750 Вт Економічний електродвигун потужністю 0,75 кВт дозволяє обрізати досить товсті гілки. При цьому захисні системи оберігають від різних неприємностей та гарантують стабільну роботу протягом тривалого часу експлуатації. Збільшений ресурс ріжучої частини Шина розрахована на тривалий час використання пристрою. Ланцюг проходить заводське заточування і дозволяє працювати з твердою деревиною плодових дерев. Висувна телескопічна штанга Для того, щоб роботу було легко виконувати на будь-якій висоті, у конструкції висоторізу використана висувна телескопічна штанга. Максимальна довжина становить 280 см. ОтжеТепер упоратися з будь-яким завданням можна легко і просто без використання переносних сходів. Інноваційна система подачі олії Контролює кількість мастила та автоматично подає необхідну кількість олії на підшипники та ланцюг робочої поверхні. Це продовжує термін експлуатації важливих вузлів та мінімізує час на технічне обслуговування. Багаторівневий захист двигуна Багаторівневий захист двигуна включає захист від перегріву. У парі з використанням матеріалів, стійких до перепадів температури, це гарантує безперервну роботу агрегату протягом багатьох років. Низький рівень шуму та вібрацій

Кущоріз Hyundai HPSE 750R Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кущоріз Hyundai HPSE 750R в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Блюзтери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Блюзтери и купити Кущоріз Hyundai HPSE 750R в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кущоріз Hyundai HPSE 750R

Тип електричний
Джерело живлення 220 В
Довжина шини 20 см
Відстань між ножами 3/8"
Холостий хід 5600 об/хв
додаткові характеристики регулювання кута нахилу шини
Вага 7 кг

* Технічні характеристики Кущоріз Hyundai HPSE 750R можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кущоріз Hyundai HPSE 750R

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hyundai HPSE 750R

Код товару: 127820
На замовлення, 1-3 дні
Makita DUM604Z 5676 грн
Код товару: 219612
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334399
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →