Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Gardena EasyCut Li-18/23R

Код товару: 141547
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gardena
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Gardena EasyCut Li-18/23R

Тип батареї: Li-Ion
Напруга акумулятора: 18 V
Найменування акумуляторної батареї: GARDENA Battery BLi-18
Час заряду батареї до рівня 100%: 300 min
Час заряду батареї до рівня 80%: 180 min

Ціна: 7525 грн
шт

Опис товару Тример Gardena EasyCut Li-18/23R

Легкий акумуляторний триммер GARDENA EasyCut Li-18/23R надзвичайно простий в експлуатації та особливо зручний при обробці протяжних кромок газону та косіння трави у важкодоступних місцях. Змінний літієво-іонний акумулятор характеризується високою продуктивністю, що означає тривале косіння густої трави. Система косіння за допомогою пластикових ножів RotorCut забезпечує низький рівень шуму та чудові результати косіння. Легко регульована рукоятка подовженої форми гарантує комфорт робочого стану та ергономічність. Телескопічна штанга налаштовується під зростання користувача. Кут нахилу штанги щодо ріжучого блоку регулюється, що спрощує косіння вважкодоступних місцях, наприклад, під садовими лавами. При косіння поблизу клумб і квітників може бути встановлений пристрій для захисту рослин, що запобігає пошкодженню квітів. Завдяки блокатору вимикача запобігає ненавмисному запуску інструменту. У комплект поставки тримера входить тримач запасних ножів та комплект із 20 запасних ножів. Первинне складання не вимагає застосування інструментів. Діаметр косіння складає 230 мм. Літієво-іонний акумулятор 18 В/2.6 А.год. забезпечує час роботи до 50 хвилин. Цього достатньо для обробки приблизно 1250 м кромок газону. Світлодіодна індикація рівня заряду акумулятора показує, коли потрібно зарядити акумулятор.Повне заряджання акумулятора здійснюється за 3 години.

Тример Gardena EasyCut Li-18/23R Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Gardena EasyCut Li-18/23R в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Gardena EasyCut Li-18/23R в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Gardena EasyCut Li-18/23R

Огляд Тример
Тип Акумуляторний
Влада Тип батареї: Li-Ion
Напруга акумулятора: 18 V
Найменування акумулятора: GARDENA Battery BLi-18
Час заряду батареї до рівня 100%: 300 min
Час заряду батареї до рівня 80%: 180 min
Система різання волосінь

* Технічні характеристики Тример Gardena EasyCut Li-18/23R можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Gardena EasyCut Li-18/23R

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gardena EasyCut Li-18/23R

Код товару: 331993
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158681
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127318
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →