Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL)

Код товару: 331993
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL)

Акумуляторний триммер безщітковий Grand АТГ-21 ефективно скошує стебла бур'янів, високу траву та молоді пагони чагарників у тому числі на важкодоступних та нерівних поверхнях. Тример працює практично безшумно і не забруднює навколишнє середовище.

Ціна: 7568 грн
шт

Опис товару Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL)

 Сьогодні дуже популярні тримери для трави. Вони набагато зручніше і простіше у користуванні, ніж мотокоса, хоч і поступається їй у продуктивності. Але її потужності більш ніж достатньо для вирішення побутових завдань. Акумуляторний триммер Grand АТГ-21 2в1 чудовий приклад для роботи на дачі або вдома. Це потужний інструмент, який чудово справляється з поставленими завданнями. Ми докладно розповімо Вам про його основні особливості.

 
Безщітковий мотор
Це ключова особливість такої електрокоси. Вона використовує потужний та витривалий двигун. Він добре справляється з тривалим навантаженням, оскільки гріється менше. Крім того, має великий термін служби. Він набагато довговічніший, ніж щіткові.аналоги, а також не потребує обслуговування. Він має більше часу включення на одному заряді завдяки економічній роботі.
 
Висока продуктивність
Купити тример для дому на акумуляторі Гранд Grand АТГ-21 2в1 правильне рішення. У нього висока потужність та швидкість двигуна. Максимальна кількість обертів ножа 7500 об/хв. Це дозволяє вкрай ефективно виконувати покіс трави. Ширина скошування такої моделі може досягати 300 мм.
 
2 в 1
Це універсальний інструмент, який можна використовувати для вирішення широкого спектра завдань. Має посилений редуктор, потужний двигун. Можна використовувати як робочу частину не тільки волосінь, але і ніж,так що можливості застосування значно ширші.
 
Надійний акумулятор
Модель поставляється з двома акумуляторами, так що купити акумуляторний триммер для дому Grand АТГ-21 2в1 правильне рішення. Батарея ємністю 4 ч дозволить працювати довше без підзарядки. 21 В батарея дозволить двигуну повністю розкрити свій потенціал. Літій-іонні елементи живлення набагато надійніші та довговічніші.
 
Розбірна штанга
Вам буде вкрай легко транспортувати та зберігати такий інструмент. У нього розбірний тип штанги, що робить його компактним та мобільним. Вам не буде потрібно багато часу для того, щоб зібрати триммер і почати роботу.
 
5 причин купитиакумуляторний триммер Grand АТГ-21 2в1
Це універсальний інструмент, який можна використовувати для покосу різного типу трави.
Покращений двигун безщіткового типу витриваліший і довговічніший за аналоги.
Не потрібно обслуговувати двигун. Він не має вугільних щіток.
Розбірна штанга дозволяє легко транспортувати та зберігати інструмент.
Велосипедна рукоятка робить керування більш комфортним.

Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL)

Огляд Аккумуляторный триммер
Влада 2.1 кВт
Обсяг паливного бака
Электродвигатель
Система різання Нож
Вага 5.8 кг

* Технічні характеристики Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grand АТГ-21 2в1 PRO (GRATG21BL)

Код товару: 158681
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127318
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127319
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →