Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4

Код товару: 334402
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gardena
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зрошення Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4

Шланг GARDENA Classic, що чудово зберігає свою форму завдяки високоякісному текстильному армуванню, відсутні фталати та важкі метали, несприйнятливий до УФ-випромінювання. Шланг GARDENA Classic оптимально поєднується із компонентами Original GARDENA System. Ідеально підходить для помірної інтенсивності використання. Тиск розриву: 22 бар.

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4

 Шланг садовий Gardena Classic 19 мм (3/4") довжиною 20 м призначений для поливу в саду та для постачання/транспортування води в домашніх умовах.

 
Цей шланг при використанні не деформується, добре зберігає форму завдяки високоякісному текстильному армуванню. Таке армування забезпечується поєднанням високоякісних ПВХ матеріалів та міцного сітчастого текстилю.
 
Відповідно до рейтингу Gardena ця серія шлангів має 3 зірочки за стійкістю до зламів, перегинів та збочень.
 
Шланг стійкий до морозу та УФ-випромінювання, тому його можна зберігати на вулиці цілий рік. Шланг має тривалий термін служби та безпеку.
 
Шланг Gardena Classicвитримує тиск на розрив до 22 бар, що цілком достатньо для неінтенсивного використання в домашніх умовах.
 
Матеріал шланга не містить фталатів та важких металів, а також речовин, шкідливих для людини або забруднюючих довкілля. Це означає, що він підходить для транспортування питної води. Також ця продукція Gardena має всі необхідні європейські сертифікати безпеки.
 
Шланг Gardena Classic 19 мм (3/4") ідеально поєднується з іншими елементами оригінальної системи поливу Gardena.
 
Серія шлангів Gardena Classic виготовляється на заводі в Італії. Гарантія виробника складає 12 років.

Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зрошення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зрошення и купити Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4

Довжина 20 м
Діаметр 19 мм
додаткові характеристики Шланг не перегибается, не спутывается, не перекручивается. Благодаря спиралевидному текстильному армированию, усиленному углеродными волокнами.
Выдерживает высокое давление 22 бара. Шланг Gardena Classic выполнен из высококачественного ПВХ и выдерживает давление до 22 бар.
Безопасный, с длительным сроком службы. Толстые стенки шланга и высококачественный материал обеспечивают длитильный срок службы.

* Технічні характеристики Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зрошення Gardena Classic 19мм (3/4

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gardena Classic 19мм (3/4

Код товару: 305487
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334310
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 245125
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →