Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy

Код товару: 249275
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gabol
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy

Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy з кодовим замком системи TSA для підвищення безпеки. Каркас дна легкий та міцний завдяки стільниковій структурі будівлі. На фасадній частині розміщені місткі кишені на блискавці. Внутрішній об'єм має ремені для фіксації речей усередині. Валіза легка, маневрена і зручна для транспортування.

Ціна: 4515 грн
шт

Опис товару Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy

Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy з кодовим замком системи TSA для підвищення безпеки. Каркас дна легкий та міцний завдяки стільниковій структурі будівлі. На фасадній частині розміщені місткі кишені на блискавці. Внутрішній об'єм має ремені для фіксації речей усередині. Валіза легка, маневрена і зручна для транспортування.
 
Чемодан оснащений чотирма спареними роликовими колесами з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи понерівної поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача.
 
Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.
 
Особливості:
Відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction ofChemicals) - Регламент Європейського співтовариства щодо реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження виробництва та використання хімічних речовин 
Фірмовий кодовий замок із функцією митного огляду TSA
Чотири парові роликові колеса з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU)
Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення
Ручка у верхній та бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні
Валіза має внутрішню кишеню на блискавці
Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи
Внутрішня підкладка на блискавці

Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy

Тип Валіза
Огляд На 4-х колесах
З кодовим замком
Матеріал 100% Polyester
Забарвлення Бордовий
Об `єм 90 л
Розміри Розміри (зовнішні), див: 47 x 79 x 30
Вага, кг: 3.9

* Технічні характеристики Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Gabol Zambia (L) Burgundy

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gabol Zambia (L) Burgundy

Код товару: 308933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167606
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167609
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →