Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S)

Код товару: 308933
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Swissbrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S)

Легка і містка, подібно до текстильних валіз, надійна і водозахищена, як пластикові моделі, Swissbrand Perth з комбінованим корпусом поєднує кращі характеристики текстильних і пластикових валіз. Крім шести зовнішніх і внутрішніх кишень, валіза оснащена прозорою непромокаючою косметичкою, що відстібається, на блискавці, де однаково зручно розмістити або документи, або ванне приладдя. Дві зовнішні та чотири внутрішні кишені дозволяє розділити та розмістити всі необхідні дрібні речі. Дуже зручно те, що кодовий замок системи TSA "утоплений" усередину корпусу валізи, що рідко зустрінеш у моделях із текстильним корпусом. Чотири спарені повноповоротні колеса забезпечують плавний і практично безшумний рух. На відміну від моделей великого та середнього розміру валіза Swissbrand Perth (S) не має розширювального клапана та бічної ручки, проте основне її призначення - відповідати вимогам до максимального розміру багажу, що провозиться, як ручна поклажа в літаках більшості авіакомпаній світу.

Ціна: 5246 грн
шт

Опис товару Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S)

 Легка і містка, подібно до текстильних валіз, надійна і водозахищена, як пластикові моделі, Swissbrand Perth з комбінованим корпусом поєднує кращі характеристики текстильних і пластикових валіз. Крім шести зовнішніх і внутрішніх кишень, валіза оснащена прозорою непромокаючою косметичкою, що відстібається, на блискавці, де однаково зручно розмістити або документи, або ванне приладдя. Дві зовнішні та чотири внутрішні кишені дозволяє розділити та розмістити всі необхідні дрібні речі. Дуже зручно те, що кодовий замок системи TSA "утоплений" усередину корпусу валізи, що рідко зустрінеш у моделях із текстильним корпусом. Чотири спарені повноповоротні колесазабезпечують плавний та практично безшумний рух. На відміну від моделей великого та середнього розміру валіза Swissbrand Perth (S) не має розширювального клапана і бічної ручки, проте основне її призначення - відповідати вимогам до максимального розміру

Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S)

Тип Валіза
Матеріал Поліестер
Забарвлення Чорний
Об `єм 39 л
Розміри 54x34x21 см

* Технічні характеристики Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Swissbrand Perth (S) Black (SWB_LYPER001S)

Код товару: 167606
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167609
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167610
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →