Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий

Код товару: 169727
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: FUNNEB
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Інгалятори (небулайзери) Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий

Компресорний інгалятор Funneb (Фаннеб) використовується для аерозольної терапії при захворюваннях верхніх та нижніх дихальних шляхів. Ефективний при профілактиці та лікуванні таких захворювань як фарингіт, ларингіт, риносинусит, трахеїт, бронхіт, астма, пневмонія, а також при ГРВІ.

Завдяки невеликому розміру частинок аерозолю досягається максимальний ефект при інгаляції!

У комплект входять кольорові нетоксичні фломастерини на водній основі, якими Ваша дитина зможе малювати на кришці небулайзера. Це дозволить проводити інгаляційну терапію у більш спокійній та невимушеній обстановці.

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий

В комплект входять кольорові нетоксичні фломастерини на водній основі, якими Ваша дитина зможе малювати на кришці небулайзера. Це дозволить проводити інгаляційну терапію у більш спокійній та невимушеній обстановці.
 
 
• У комплекті:
 - окремі насадки для рота та носа
 - доросла та дитяча маски
 - сумка для зберігання
 - кольорові нетоксичні фломастери (4 шт.)
 
• За необхідності дезінфікується
• Гарантія 3 роки
Розмір частинок: 2,61 мкм
Розпилення: 0,35 мл/хв
Рівень шуму: 58 Дб
Робочий тиск: 0,6 бар
Розмір: 143x101x152 мм
Вага: 1100 г
ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ: 
Завжди слідуйтепризначенням лікаря щодо дозування лікарського препарату та часу інгаляції! Пам'ятайте: самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров'я.
Перед першим використанням пристрою рекомендується очистити його, дотримуючись рекомендацій, викладених у розділі «Чистка та Дезінфекція» інструкції з експлуатації.
НЕ ПЕРЕВИЩУЙТЕ ЧАС НЕПРЕРИВНОЇ РОБОТИ ІНГАЛЯТОРА (20 хвилин)! Якщо Ви хочете продовжити інгаляцію, дайте приладу охолонути протягом 40 хвилин, після чого інгаляційні процедури можна продовжувати.
1. Зберіть інгалятор-небулайзер FUNNEB та переконайтеся, що всі деталі знаходяться на своїх місцях.
2. Заповніть камеру утворення аерозолю рідиною для інгаляції згіднопризначенням лікаря. Переконайтеся, що наливши рідину, Ви не перевищили позначки максимального рівня.
3. Підключіть трубку інгалятора-небулайзера FUNNEB для подачі повітря до компресора та увімкніть вилку в розетку електроживлення.
4. Щоб увімкнути пристрій, встановіть перемикач ON/OFF у положення «I», оберіть насадку для рота або носа (завдяки такій насадці лікарські засоби краще проникають у легені) або надягніть індивідуальну маску на обличчя. Виберіть відповідну маску: для дорослих чи дітей; переконайтеся, що вона повністю прикриває ділянки рота та носа.
5. При інгаляційній терапії дихайте спокійно. Розслабтеся, сядьте у зручну позу, при цьому Ваш торс повинензалишатися у вертикальному положенні. Інгаляційні процедури не можна приймати лежачи. Якщо під час процедури ви відчували дискомфорт або стало погано, негайно припиніть процедуру.
6. Після завершення сеансу інгаляційної процедури необхідно відключити пристрій, його слід переключити перемикач «ON/OFF» у положення «O» та від'єднати шнур від електророзетки.
7. Видаліть залишки лікарських речовин з камери утворення аерозолю та очистіть пристрій, дотримуючись інструкцій, викладених у розділі «Очищення та дезінфекція» інструкції з експлуатації.

Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Інгалятори (небулайзери) купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Інгалятори (небулайзери) и купити Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий

Робочий тиск компресора 0,6 бар
Тип інгалятора Компресорний
Рівень шуму 58 Дб
Розміри (VHSHHG) 14.3x10.1x15.2
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Інгалятор FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FUNNEB Небулайзер компресорний дитячий

Код товару: 169723
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 169751
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 169750
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →