Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey

Код товару: 142549
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fresh ‘N
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey

Тип навушників: Закриті
Інтерфейс провідного підключення: 1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм)
Довжина шнура: 1,1

Ціна: 3569 грн
шт

Опис товару Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey

Fresh 'N Rebel Clam активним шумодавом. Крім того, модель пропонує цільовій аудиторії виразну зовнішність і насичене звучання. Екстер'єр, ергономіка і функціонал. Варто відзначити м'які, тактильно приємні, амбушюри з покриттям з екошкіри,повністю охоплюють вушну раковину. Також м'який наповнювач використовується і для подушки оголов'я, яка, на відміну від амбушюрів, отримала тканинну обробку. На окрему увагу заслуговує конструкція самих чаш, які можуть як обертатися, так і складається, тим самим покращуючи ергономіку продукту при транспортуванні та носінні. Схема керування викликами та відтворенням аудіо представлена ​​механічними клавішами, розташованими на обох чашах. Що стосується підібраного акумулятора, то, як запевняє виробник, цей здатний забезпечити до 35 годин роботи з вимкненим шумодавом і до 30 годин - з активним ANC. Примітно, що при потребі навушники можуть підключатися до джерела таза допомогою класичного 3.5-мм кабелю, що йде до того ж у комплекті. BluetoothЗа передачу звукових коливань слуховому аналізатору відповідають 40-мм динамічні випромінювачі, що отримали найбільш популярний сучасним слухачем тюнінг звучання. Перш за все, йдеться про акцентований діапазон низьких частот, який до речі відігрується щільно, об'ємно та інформативно. Середні частоти, делікатно відведеними на бекграунд подаються разом, експресивно і тілесно, тоді як ВЧ звучать дзвінко, детально і мелодійно, зберігаючи виправданий коефіцієнт присутності в загальній тональній гамі. Важливо згадати і про застосовуваний Bluetooth-приймач, побудований на чіпі четвертого покоління зпідтримкою протоколів A2DP, AVRCP, HFP, HSP, а також технології Мультипоінт та нині актуального кодека Qualcomm® aptX. Завершує перелік акустичних переваг девайса зразковий шумоізоляційний потенціал, що досягається завдяки наявності на його борту модуля активного придушення шумів та продуманого компонування чаш. Fresh 'N Rebel Clam ANC Wireless – повнорозмірні навушники, що дозволяють досягти нових відчуттів від сприйняття аудіоконтенту в умовах жвавих локацій. Більше того, пристрій пропонує аудиторії новий молодіжний дизайн, що виділяє навушники з ряду безликих конкурентів.

 

Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey

Тип Навушники
Тип дизайну накладні
Метод з'єднання Бездротове
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Fresh N Rebel Clam Storm Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fresh N Rebel Clam Storm Grey

Код товару: 159048
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263191
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 2 Blue 3612 грн
Код товару: 263192
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 2 White 3612 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →