Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електроскутер FORTE VT1 Чорний

Код товару: 238049
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні скутери Електроскутер FORTE VT1 Чорний

Транспорт FORTE VT1 Чорний - універсальний електросамокат, який призначений для пересування містом, прогулянок парком та сквером. Завдяки невеликій вазі, компактним розмірам та простому механізму Forte VT1 дуже зручний для транспортування. Тверді шини із спеціальними отворами допомагають поглинати вібрації від нерівностей на дорозі.

Ціна: 17372 грн
шт

Опис товару Електроскутер FORTE VT1 Чорний

Транспорт FORTE VT1 Чорний - універсальний електросамокат, який призначений для пересування містом, прогулянок парком та сквером. Працює дана модель від Li-ion акумулятора ємністю 4,4 А * год, це дозволяє долати відстані до 25 км на одному заряді, при цьому максимальна швидкість самокату може становити 25 км/год.
 
Максимальна вантажопідйомність складає 120кг. Самокат має легку та міцну алюмінієву раму із встановленими твердими шинами, зі спеціальними отворами для поглинання вібрацій, чого більш ніж достатньо для комфортної їзди.
 
Завдяки невеликій вазі, компактним розмірам та простому механізму складання електросамокат Forte VT1 дуже зручнийдля транспортування. Для контролю показників є екран, встановлений на кермі, а для їзди у темний час доби встановлені передні та задні фари.
 
Особливості електросамокату FORTE VT1 Чорний: 
Потужний надійний двигун
Запас ходу до 25 км від одного заряду АКБ
Прямий привід
Гальма з рекуперацією
Покришки для поглинання вібрацій
Вантажопідйомність до 120кг
Простота в управлінні
Сучасний дизайн
 
До безперечних плюсів моделі можна віднести наявність цифрового дисплея, а тверді шини зі спеціальними отворами допомагають поглинати вібрації від нерівностей на дорозі.

Електроскутер FORTE VT1 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електроскутер FORTE VT1 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні скутери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні скутери и купити Електроскутер FORTE VT1 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електроскутер FORTE VT1 Чорний

Огляд Електросамокат
максимальна швидкість 25 км/год
Діаметр коліс 8.5 дюймів
Призначення 120 кг
Запас ходу Чорний
Влада 25 км
Тип двигуна 350 Вт
Забарвлення 12.6 кг

* Технічні характеристики Електроскутер FORTE VT1 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електроскутер FORTE VT1 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →