Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Компресор FORTE VCF-50

Код товару: 174182
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Компресори Компресор FORTE VCF-50

Компресор • Тип компресора: Поршневий • Формфактор: пересувний • Продуктивність, л/хв: 360 • Тип двигуна: електродвигун • Потужність двигуна, кВт (к.с.): 2,2

Ціна: 10148 грн
шт

Опис товару Компресор FORTE VCF-50

 Безмасляний поршневий компресор поршневий з прямим приводом Forte VCF-50 широко застосовується в машинобудуванні та хімічній промисловості, чудово підходить для виконання фарбувальних робіт, а також підкачування коліс. Варто звернути увагу, що електродвигун з номінальною споживаною потужністю 2,2 кВт показує відмінну продуктивність, яка становить 360 л/хв. Однофазний компресор виконаний у стильному дизайні з якісних матеріалів, а сама конструкція передбачає оптимальну зручність експлуатації. Не менш порадує і наявність двох манометрів та редуктор на виході, що дозволить відстежувати та контролювати тиск повітря. Також варто відзначити, що Forte VCF-50 оснащений двома колесами, ніжками та зручною ручкою, що забезпечить швидке та легке переміщення пристрою до місця роботи. Позитивного впливу на стабільну роботу позначається наявність ресивера та повітряного охолодження.

Компресор FORTE VCF-50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Компресор FORTE VCF-50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Компресори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Компресори и купити Компресор FORTE VCF-50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Компресор FORTE VCF-50

Тип Компресори
Влада 2.2 кВт
живлення Мережа
Приймач 50 л
Виконання 360 л/хв
Тиск 8 бар
додаткові характеристики Тип з'єднання: швидкознімна муфта діаметр 1/4 дюйма
Розміри 370 x 715 x 750 мм
Вага 9.5 кг

* Технічні характеристики Компресор FORTE VCF-50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Компресор FORTE VCF-50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FORTE VCF-50

Код товару: 174190
На замовлення, 1-3 дні
WERK BMW-50 10664 грн
Код товару: 249180
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174183
На замовлення, 1-3 дні
FORTE VFL-50 16555 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →