Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Компресор WERK BMW-50

Код товару: 174190
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Werk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Компресори Компресор WERK BMW-50

Компресор • Тип компресора: Поршневий • Формфактор: пересувний • Продуктивність, л/хв: 200 • Тип двигуна: електродвигун • Потужність двигуна, кВт (к.с.): 2.

Ціна: 10664 грн
шт

Опис товару Компресор WERK BMW-50

 Масляний компресор WERK BMW-50 стане відмінним вибором як для використання в домашніх умовах, так і в різних професійних сферах, оскільки має відмінні показники продуктивності та ефективності. Перевагою даного пристрою є те, що він має підвищений ресурс двигуна, низький рівень вібрацій та шуму, а також добре продумане повітряне охолодження. Поршневий компресор однофазний укомплектований електродвигуном, потужністю 2,0 кВт, який показується високу продуктивність 200 л/хв. Наявність горизонтально розташованого ресивера, об'ємом 50 л, суттєво продовжує термін його експлуатації, а також забезпечує стабільну роботу. Для візуального відстеженнявхідного/вихідного тиску, на корпусі розташовані два манометри, які в залежності від ситуації дозволять швидко відрегулювати тиск у межах 8 бар. WERK BMW-50 має досить компактні розміри і вага 32 кг, що разом з передбаченими колесами та ергономічною формою рукояткою забезпечать швидке транспортування та встановлення обладнання на місце роботи, що проводиться.

Компресор WERK BMW-50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Компресор WERK BMW-50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Компресори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Компресори и купити Компресор WERK BMW-50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Компресор WERK BMW-50

Тип пересувний
Влада Потужність двигуна, кВт:
2

Потужність двигуна, к.с.:
2,7
живлення електродвигун
Приймач 50 л
Виконання 200
Тиск 8 бар
додаткові характеристики Олійний. Два манометри, редуктор.
Розміри 770x330x720
Вага 32

* Технічні характеристики Компресор WERK BMW-50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Компресор WERK BMW-50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на WERK BMW-50

Код товару: 249180
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174183
На замовлення, 1-3 дні
FORTE VFL-50 16555 грн
Код товару: 301699
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →