Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг FORTE VC3018SAD

Код товару: 176888
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг FORTE VC3018SAD

Господарські пилососи відрізняються від звичайних побутових пилососів здатністю вбирати вологе і велике сміття, а також можливістю використання не тільки в житлових приміщеннях, а й на присадибних територіях, в гаражах, підвалах.

Ціна: 8428 грн
шт

Опис товару Порохотяг FORTE VC3018SAD

Господарський пилосос стане корисним для власника авто, домашнього майстра, садівника. Він зручний для прибирання великих квартир та приватних будинків. Якщо у вас маленькі діти, які постійно щось розбивають чи проливають, господарський пилосос допоможе швидко все прибрати. Господарським пилососом можна зібрати металеву та дерев'яну тирсу, скляні уламки, сміття після ремонту квартири, шерсть свійських тварин. Також він має функцію звичайного пилососа, наприклад, збирання пилу з побутової техніки за допомогою мікронасадок.

Порохотяг FORTE VC3018SAD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг FORTE VC3018SAD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг FORTE VC3018SAD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг FORTE VC3018SAD

Тип Промислові пилососи
живлення Мережа
споживана потужність 1800 Вт
Об'єм контейнера для сміття 30 л
Додатково Пилосос, фільтр для вологого прибирання, H.E.P.A. фільтр, телескопічна трубка, шланг, насадка для підлоги, щілинна насадка, керівництво
Вага 7.76

* Технічні характеристики Порохотяг FORTE VC3018SAD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг FORTE VC3018SAD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FORTE VC3018SAD

Код товару: 154246
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154247
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119336
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →