Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг FORTE VC2016S

Код товару: 176889
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг FORTE VC2016S

Тип пилососу: Промисловий
Тип збирання: Сухе, Збирання рідини
Тип пилозбірника: Контейнер/колба
Об'єм пилозбірника: 20 л
Труба всмоктування: Складова
Насадки: Комбінована (підлога/килим)
Щілинна

Ціна: 5762 грн
шт

Опис товару Порохотяг FORTE VC2016S

Для будинку та вулиці

 Універсальна модель промислового пилососу FORTE VC2016S ідеально підійде для прибирання великих квартир, приватних додому та присадибних ділянок. Потрібно почистити м'який куточок або салон автомобіля, хочете забратися у вітальні або у дворі змісти опале листя. Немає нічого не можливого з потужним, містким агрегатом. Особливо корисним придбання стане для сімей із маленькими дітками, де постійно щось розбивається та розливається. Вірний помічник прибере все за лічені хвилини. Більше не потрібен величезний арсенал з різних губок, ганчірок і мікрофібри; все, що потрібно сконцентровано в одному невеликому апараті VC2016S і прибирання тепер небуде забирати так багато часу.

Промислова потужність

Продуктивність моделі в 2000 Вт порадує будь-якого володаря просторих просторих приміщень (житлових і нежитлових). Апарат ідеальний для ретельного очищення від будівельного сміття після ремонту. Здатний швидко і без проблем зібрати велике сміття не тільки вдома, а й у гаражі чи підвалі. Склади металеву або дерев'яну стружку, підібрати скляні уламки або шерсть домашніх улюбленців.

Завидний об'єм

Прибирання на всіх площах за один підхід можливе завдяки величезному запасу місткості пилозбірника. Мішок розрахований на 20 л. Слід пам'ятати, що наповнюючи все більше контейнер додає масипилососу, до того ж потужність роботи може знижуватись. Рекомендується розвантажувати зібране сміття після завершення процесу або до остаточного заповнення пилозбірника.

Порохотяг FORTE VC2016S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг FORTE VC2016S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг FORTE VC2016S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг FORTE VC2016S

Тип Промисловий
живлення мережа
споживана потужність 1600 Вт
Об'єм контейнера для сміття 20 л
Додатково Довжина шнура: 4 м
Фільтр випуску: H.R.A.A
Вага 5 кг

* Технічні характеристики Порохотяг FORTE VC2016S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг FORTE VC2016S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FORTE VC2016S

Код товару: 295309
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295310
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146034
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →