Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Forte МК-152 Industry line

Код товару: 175097
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Forte МК-152 Industry line

Мотокоса • живлення: бензин • потужність двигуна: 2,8 кВт • потужність двигуна: 3,8 л. • ріжуча система: волосінь + ніж

Ціна: 5633 грн
шт

Опис товару Тример Forte МК-152 Industry line

 Мотокоса бензинова Forte MK-152 Industry Line (84288) - це ефективний інструмент для зрізу трави, бур'янів та низької порослі чагарників. Він якісно виконує поставлені перед ним завдання, робить це швидко та ефективно завдяки потужності двотактного одноциліндрового двигуна потужністю 2800 Вт при максимальній швидкості обертання валу 9500 об/хв. Традиційне верхнє розташування двигуна об'ємом 52 куб. забезпечує чистоту внутрішніх вузлів бензомотора, немає ризику попадання камінців та відходів трави під час косіння. За тривалий період роботи відповідає паливний бак об'ємом 1,2 л. та повітряне охолодження. Завдяки різноманітним сталевим ножам, що йдуть у комплекті, можна ефективно скошувати траву,різні рослини, чагарник, обрізати гілки на деревах. Серед інших конструктивних особливостей слід відзначити систему легкого запуску двигуна, автоматичне регулювання довжини волосіні та велику ширину прокосу, що дозволить за один прохід обробити велику площу. Forte MK-152 Industry Line (84288) характеризується збалансованістю та продуманою ергономікою - зручна велосипедна рукоятка для комфортного маневрування інструментом та професійний ранцевий плечовий ремінь.

Тример Forte МК-152 Industry line Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Forte МК-152 Industry line в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Forte МК-152 Industry line в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Forte МК-152 Industry line

Огляд Мотокоса
Тип бензин
Влада 2,8
Об'єм двигуна 2-х тактний, одноциліндровий, з повітряним охолодженням, 52 см куб.
Система різання волосінь + ніж
Вага 7,2

* Технічні характеристики Тример Forte МК-152 Industry line можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Forte МК-152 Industry line

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte МК-152 Industry line

Код товару: 227826
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236053
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175105
На замовлення, 1-3 дні
Werk WB-5300S 5891 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →