Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Forte МК-143 Industry line

Код товару: 175096
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Forte МК-143 Industry line

Мотокоса • живлення: бензин • потужність двигуна: 2,4 кВт • потужність двигуна: 3,2 л.с. • ріжуча система: волосінь + ніж.

Ціна: 5805 грн
шт

Опис товару Тример Forte МК-143 Industry line

Сучасна, надійна та практична мотокоса Forte MK-143 Industry Line відрізняється ґрунтовно продуманою конструкцією для продуктивної роботи на масштабних територіях. Така модель - чудове придбання на вирішення багатьох господарсько-побутових чи виробничих завдань. Інструмент обладнаний потужним двотактним одноциліндровим двигуном із повітряним охолодженням. Об'єм його циліндра дорівнює 43 см куб. Максимальна потужність двигуна 2,4 кВт забезпечить 9500 оборотів валу за хвилину. Для скосу різної рослинності модель пропонує котушку з ліскою та міцні сталеві ножі - 3-х лопатевий та 40 зубний. Ширина косовиці становить 440 мм і 254 мм відповідно. До переваг мотокоси Forte MK-143 Industry Line також відноситься пряма нерозбірна штанга з рукояткою велосипедного типу, висоту якої можна регулювати. Для полегшення роботи оператору пропонується плечовий ремінь ранцевого вигляду.

Тример Forte МК-143 Industry line Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Forte МК-143 Industry line в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Forte МК-143 Industry line в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Forte МК-143 Industry line

Огляд Мотокоса
Тип бензин
Влада Потужність двигуна, кВт:
2,4

Потужність двигуна, л.с. :
3,2
Обсяг паливного бака 1,2
Система різання волосінь + ніж
Вага 7

* Технічні характеристики Тример Forte МК-143 Industry line можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Forte МК-143 Industry line

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte МК-143 Industry line

Код товару: 227826
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236053
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175105
На замовлення, 1-3 дні
Werk WB-5300S 5891 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →