Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач Forte CL-12A

Код товару: 220819
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач Forte CL-12A

Акумуляторний (електричний) обприскувач • спосіб транспортування (перенесення): за спиною (ранцевий) • об'єм бака: 12 л • дальність (радіус) розпилення: 12 м • вага: 6,2 кг.

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару Обприскувач Forte CL-12A

 Електричний обприскувач Forte CL-12A (70202) швидко впорається з розпорошенням рідких добрив, обробки ягідних та фруктових культур, захищаючи таким чином довкілля. Цей ефективний прилад здатний працювати 4 години від заряду акумулятора, показуючи при цьому високу продуктивність та дозволяючи розпорошувати препарат у радіусі до 12 м, регулюючи потужність струменя розпилення. Для зручного користування обприскувач гасатиме за спиною як ранець. Також в комплектацію Forte CL-12A (70202) входить брандспойт, за допомогою якого відбувається дрібнокрапельне розпилення емульсій і отрутохімікатів, що запобігають захворюванням рослин і захищають від шкідників, а тип розпилення регулюється від струменя до дрібних бризок. Варто зазначити, що максимальна температура рідини, що розпилюється, повинна бути не більше 35°C.

Обприскувач Forte CL-12A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач Forte CL-12A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач Forte CL-12A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач Forte CL-12A

Тип Акумуляторний (електричний) обприскувач
Двигун Акумулятор
Об'єм танка 12 л
Асортимент розпилення 12 м
Вага 6,2

* Технічні характеристики Обприскувач Forte CL-12A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач Forte CL-12A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte CL-12A

Код товару: 127185
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307569
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 206623
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN OLD-15L 4386 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →