Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний

Код товару: 249435
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мотоцикли Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний

Транспорт FORTE ALFA FT125-2 Чорний - спортивний мотоцикл, який має найкраще співвідношення вартості та якості складання. Ця модель легко управляється. Забезпечить достатню швидкість пересування до 80 км/годину.

Ціна: 28208 грн
шт

Опис товару Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний

Транспорт FORTE ALFA FT125-2 Чорний - спортивний мотоцикл, який має найкраще співвідношення вартості та якості складання. Ця модель легко управляється.
 
Забезпечить достатню швидкість пересування до 80 км/год. Легкий запуск гарантований – кікстартером або електростартером. об'єм бензобака 8 л, при тому, що для 100 км знадобиться 1.9 літра.
 
Нова модель від відомого бренду мотоциклетної техніки Форте виконана в класичному дизайні. Двомісний дорожній мотоцикл обладнаний восьмилітровим баком для палива та одноциліндровим двигуном. Цей апарат  - чудова знахідка, для тих, хто любить класику, компактність, надійність та доступнуціну.
 
Особливості мотоцикла FORTE ALFA FT125-2 Чорний:
 
Двигун. Техніка обладнана двигуном з характеристиками: потужність – 8 кінських сил, об'єм – 125 см.куб. Такі показники гарантують відмінну динаміку та економну витрату палива. Чотирьохтактний одноциліндровий двигун у парі з балансуючим валом забезпечують мінімум вібрації та шуму. Крім того, цей двигун відрізняється високою міцністю, низьким рівнем вібрації. Охолоджується за допомогою повітряної системи.
 
Аеродинамічна конструкція, комфортне сидіння. Двомісний мотоцикл обладнаний повнорозмірним сидінням для двох пасажирів, що забезпечує зручність під час тривалоїїзди.
 
Додаткові функції. Модель оснащена посиленим амортизатором, що робить катання ще м'якшим і плавнішим в умовах бездоріжжя. Задній багажник обладнаний пластиковим боксом, до якого можна покласти багаж. Для пасажира є широка задня підніжка. Колеса мотоцикла відрізняються легкосплавними дисками. Ще один плюс – наявність роз'єму USB.

Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мотоцикли и купити Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний

Тип Мотоцикл
Об'єм танка, L 80 км/год
вага, кг Передні шини: 2,50/17
Задні шини: 2,75/17
Кутатура 150 кг
Влада Чорний
Охолодження Потужність двигуна: 8 к.с.
Витрати палива 85 кг

* Технічні характеристики Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мотоцикл FORTE ALFA FT125-2 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FORTE ALFA FT125-2 Чорний

Код товару: 249451
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249452
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →